Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Navigace a PDA

o Navštíveno 1415x o
o 12.12.2010, 17:00 | Freerider
Nemohl byste mi někdo poradit, jak rozchodit navigaci v PDA? Hraju si s tím celý odpoledne a prostě ne a ne.
PDA - Fujitsu Siemens Pocket Loox 718, BT GPS.
Chtěl bych TOMTOM, ale nebráním se už žádné další navi..

Díky

o 12.12.2010, 17:48 | MiniMike
prvne by to chtelo napsat co je v tom za system... jestli Windows Mobile 5 nebo Windows Mobile 6
o 12.12.2010, 20:47 | Zawe
taky mi to driv dalo zabrat. Zkus warez fora. Tam to mas vsechno krasne popsany.
o 12.12.2010, 20:59 | clown
no s warezem tady nepochodis ..,
for o tomto jsou tri prdele, staci to umet napsat do googlu..

zkus si navi od Sygicu .., lehci uz to nebude [ Link ]

jinak nejdrive musis sparovat tu BT mrchu s Looxem, udela ti to nejaky seriovy port, na ktery pak odkazes navi
tak je extra debilni ten napajeci konektor ze spodu, co se tak rad lame :o(
o 12.12.2010, 21:29 | Zawe
No a ja jsem se to naucil na warez forum a zrovna Tom Toma. Podle jeho prispevku si nemyslim, ze chce tu navigaci koupit.
o 13.12.2010, 08:15 | Bucci
clown - zrovna Sygic Aura jsem zkoušel v pátek večer...
je to nepřehledný, nelogický, neumí to hodně čísel popisnejch...
na durhou stranu je to hezky graficky zpracovaný (3D, budovy, barvičky, omalovánky)
pro Androida (viz. tvuj link - jednoznačně Navigon)

Freerider: neni to těžký, všechno jde vyčíst na internetu, nainstaluješ cab aplikaci (ať už ofiko nebo ne) pak spustíš a v nastavení TT vybereš příslušnej GPS modul (novější navi to umí automaticky)
o 13.12.2010, 08:23 | JA
jako Bucci
Sygic mě u Woken zklamal..teď Android jednoduchej Navigon a chodí..
o 13.12.2010, 14:40 | clown
ja to myslel s tim Sygicem jeko easy install,
ze mi to tahne po Rohanskym nabrezi a v zastaveny oblasti rve doprava nekomentuju :o))

zlaty iGO Primo :o)) chodi mi RDS/TMC i TTS (diktuje to nazvy ulic) .. :o)
o 15.12.2010, 08:21 | Bucci
tak primo určitě ano... ale bohužel zatim jen pro WM...
o 15.12.2010, 15:04 | clown
Bucci .. a i Win.CE Core i Pro :o)))
o 16.12.2010, 08:27 | Bucci
clown... tak tak, na celou tuhle vymírající platformu to je... udělat to na Droida, tak už to mam v telefonu...
o 16.12.2010, 12:12 | clown
si nainstaluj iGO Amigo .. to pro Android je :o))

ono, kdyby Win.CE umiraly, tak je asi nebudou delat dal pod nazvem Windows Embeeded.. ze ? :o) to je jak s i386 procakem, co se prestal vyrabet vloni :o) on ten segment PNA, ruznech prumyslovejch PDA neni moc na WM stavenej .. a Win7Phone uz vubec ne (to je ulet uplne). A kdyz to vidim v realu jak na PXA /Cortex/ Omap procaky zacinaj roubovat Android a maj tam roadmap na 2 roky dopredu, tak jen drzim palce :o) A zaroven se bojim, protoze vidim jak se bude jednoduse obsluhovat zarizeni, ktere je na jednom kabelu a v tom je jak RS232 tak USB .. a cele se to jen indikuje, dle zatizeni na sbernici :o)
o 16.12.2010, 14:26 | Bucci
clown: je, ale ofiko 2009 mi nejde (mam WVGA) na to je portovanej MotoNAV... a obojí je fakt mazec ořezaný.

Na druhou stranu teď sem si hrál s kolegovo WM 6.5 a jeho iGO Primo 1.1 WVGA s GJ skinem a posledníma mapama... vypadá fakt hezky, ale čísla popisný sou tak u poloviny měst a obcí oproti Navigonu v Droidovi... (kdybych chtěl omalovánky, tak tam mam Sygic Aura - nakovej iPhoní hybrid pro Droida) - ale zustávám u Navigonu právě kvůli mapovým podkladům
o 16.12.2010, 14:27 | Bucci
co si tak pamatuju z WM, tam sem si hrál s Navigonem MN6 (někdy vloni) a líbil se mi, jen byl strrrrrašně trhanej a pomalej...

na Droidovi naprosto plynulá navigace bez sebemenších problémů
o 16.12.2010, 18:42 | clown
Navigon se trha jak pod WM, tak i pod CE, dle meho je to ale blbejma kartama, ze kterejch to nacita data .. takle se mi kurvil Garmin XT taky .., z interniho disku, vse jelo OK
o 16.12.2010, 18:52 | clown
btw ... omalovanky jsou jeste v cajku
ale mel si nekdy pod rukama Route66 nebo nRoute ?
masakr .. :o) nejak nevim, pro koho to kdo psal ..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3643 sekund.