Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > co vy na to

o Navštíveno 1231x o
o 12.12.2010, 15:51 | bastr
dnes sem dal inzerat na bazoš není ani tak duležité co prodavam ale to co mi přišlo sem nechapal vim že už se to někde na forech řešilo????

Dobrý den, příteli, díky za rychlou reakci, kupuji to jako dárek pro
mou dceru, ale i potřebujeme vaši pomoc při odeslání dárek k ní přes
vaši zemi místo k ní, zatímco ona je v současnosti na zemědělský
projekt v Nigérii s UNICEF organizace na projekt na pomoc a krmiv
nigerijské méně privilegovaných dětí, ona je sladká a velmi péči
dívka, ona byla vyslán vláda minulý týden. Chci tento balíček, aby se
jí dárek k narozeninám. Jsme Americký (USA) občan, a já jsem diplomat
v současné době na služební cestě, z tohoto důvodu jsem nemohl dostat
dárek pro mou dceru. Již jsem zařídil platbu s bankou a platba bude
provedena bankovním převodem, bude můj bankovní mít na starosti
převod, a provést platbu, jakmile se dostanu následující informace, že
řekl, by bylo zapotřebí, aby se platbu.

A. Banka dat
2 Dopravní náklady poslat svou dceru v Nigérii.
3 Celkové náklady ...

prosím, já opravdu bych vděčný za vaše pochopení, takže moje dcera
narozeniny by byl úspěch

MVH

Gift Christopher

o 12.12.2010, 15:56 | Luboš1
neresit,necist,smazat
o 12.12.2010, 16:02 | Jirka156
Taky mám inzeráty na Bazoši a Hyperinzerci, že koupím Felicii a přišla mi reakce nějakého Husaina. Nečtu a rovnou mažu.
o 12.12.2010, 16:31 | Mr.Scully | Upraveno: 2010-12-12 17:30:22
Ty vole, tyhle věci jsou na internetu už od roku cca 1999, nechápu, že to někdo vůbec ještě čte, natož aby to nějak řešil.

"Já být krásný blond Nataša a chtít soulož s Ty a já přinést the amount of $3 million USD se mnou do tvůj postel, ale ty musíš poslat záloha napřed". A stejně se najde každý rok deset debilů, kteří naletí.
o 12.12.2010, 16:52 | bastr
neresim jen sem se smal ze to jeste nekoho bavi a je schopen na to skočit
o 12.12.2010, 19:26 | JP
Na hyperinzerci toho chodí strašně moc... Když tam má člověk víc inzerátů tak je to na zabití.
o 13.12.2010, 00:03 | bartosek | Upraveno: 2010-12-13 01:02:20
Vždy to nemusí být kachna. Mně na inzerát na hyperinzerci na prodej auta zareagoval někdo z Libie, dost špatně jsme se domlouvali, ale pochopil jsem, že chcou přijet. Tož přijeďte. Přijeli dva černoši, prohlédli auto, projeli jsme to, vyplatili na místě sumu v Eurech, druhý den jsem to odhlásil na adresu, kterou chtěli a auto jsem víc neviděl, že to povezou domů. Byla to nissan maxima 3,0litr. Takže spokojenost.
o 13.12.2010, 00:06 | .mycTD
...a ted to stoji nekde pred ambasadou nalozene hrebikama :-)
o 13.12.2010, 00:12 | tykeev
to .mycTD:

no, ačkoliv je to hodně černo-humorový téma, tak mě tvůj koment fakt pobavil :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3208 sekund.