Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nokia 6700 classic firmware

o Navštíveno 2114x o
o 11.12.2010, 10:59 | JanDiesel
Moze niekto pozriet, aku verziu firmwaru je mozne cez OVI suite dostat do Nokie 6700 classic v Ceskej republike?Ja na Slovensku nemozem dat novsi formware, kde by uz mali byt bezplatne mapy s navigaciou.Sucasny firmware bezplatne OVI mapy nepodporuje.

o 11.12.2010, 20:48 | Pekys | Upraveno: 2010-12-11 21:47:52
vim ze to urcite jde, nevim co je to za fw presne, protoze ten telefon má kolega, ale mapy a navi mu funguje bezvadne.

staci dat stranky www.nokia.cz a tam uz si to najdes. [ Link ] #

Nejnovější verze softwaru pro přístroj Nokia 6700 classic je 13.10 *
o 12.12.2010, 09:45 | JanDiesel
tak som skusal aj aktualizaciu s ceskym OVI suite, ceskym Nokia soft updater, s cestinou nastavenou v telefone...hlasi mi to firmware 10.50 a hlasku, ze novsia aktualizacia este nie je k dispozicii :( do prdele aj s Nokiou
o 12.12.2010, 11:27 | Pekys
tak pak jedine do servisu at to prehrajou tam, ale je to tusim zpoplatneny, a predtim urcite zalohovat protoze po aktualizaci vsechno zmizi.
o 12.12.2010, 16:36 | JP
Já mam 13.10, upgradoval jsem asi před 3-4 měsícema bez jakýhokoliv problému, ale nemam tam češtinu (telefon je kupovanej oficiálně v ČR a původně jí měl).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.