Navštíveno 2987x

zdravím,
dneska jsem celej den v pokoji a vypozoval jsem to,že se mi moje nová Samsung PS50C550 sama jakoby zapne,naběhne tam jen šedej obraz na sekundu a vypne se.To sem spozoroval dneska dvakrát.Je to normální?
Normální to asi není, kdyby to bylo kvůli stáhnutí dat EPG (což se dá většinou vypnout v menu) tak to bude zpravidla v noci a jen jednou za den. Tady bych to tipoval na vadu zdroje a nebo u Vás kolísá napětí?

09.12.2010, 23:09 |
LukeFab | Upraveno: 2010-12-10 00:08:55
No tím napětím to může být.ale svítím vším co mám v pokoji a nic nebliká a tak.Prostě se zapne,ale nenaběhne obraz(jen jakoby šedá obrazovka) a po chvíli se zase vypne.když to bude jednou za čas,tak to bude ok,ale nerad bych to táhl na reklamaci.

09.12.2010, 23:59 |
macek Me to dela taky ale asi je to normalni
Pust si par hororovych filmu:D tam jim to dela taky, vysvetleni se vetsinou dostavi na konci:D
mě to dělal asi 3 roky starej model, původně jsem si myslel že to je automatickej program proti vypalování obrazu, to tam jde taky nějak nastavit, ale nebyl. Byl jsem v prodejně, poslali ke mě technika, ten řekl, že to je nějakej problém těhle řad, přehrál firmware a vše OK. Problém byl v tom že se mi vždycky zresetovali časovače, takže pokud jsem si nastavil buzení a v noci se takhle sama zapla, tak ráno nebudila
Mě to dělá taky mám asi 2 roky starou. Vždycky lupne jako kdyby se zapla, ale hned se vypne.
dělá to ten stahovací mod Nebo aktualizace přesně už nevím jak se to jmenovalo, když to deaktivuješ máš po problému
to je to možná,tv mám zapojenou pře kabel do routeru
vypnete si v menu, automatickou aktualizaci, nebo jak jse to jmenuje a prestane to delat. Teda moji to pomohlo.
Jo jo je to normal.Taky mě to dělá a je to cca 45min po vypnutí TV..Cvakne a na chvílu blikne obraz a pak cca po 10 sec cvakne.
Nak mě to nevadí:)Aspon vím jak rychle usnu:)Pokud slyším cvaknutí tak je to pro mě špatný že ještě nespím:))
Automatickou aktualizaci si kuli tomu vypínat určo nebudu..
Já nechápu... Pokod je to fakt kvůli EPG, tak tyhle pikačoviny vypínám. Ono pak stačí být pár vteřin na programu a EPG se tak jako tak načte nevím proč zbytečně kvůli tomu každý den zapínat TV když nechci...
semtex:
v menu žádnou automatickou aktualizaci nemám a pořád to dělá.je to divný a nejen 45min po vyplnutí.prostě dneska sem to zpozoroval zase 2x. epg stím může souviset jo?
LukeFab: Třeba u satelitních receiverů si EPG načítá vždy v noci, respektive tak je to nastaveno z výroby a i to vypínám. To aby se TV zapla 2x denně to už není samo sebou úplně zbytečně nabíhá.
mě také naběhla několikrát i přez den ale vypnutí funkce aktualizace to pořešilo od té doby klid
Mě to udělá jen 45min po vypnutí..Jinak ne..vím že je to tou aktualizací,ale nevadí mě to.
a jak to teda vypnu,aby mě to nedělalo?v menu jsem žádnou automatickou aktualizaci nenašel
Mrkni pod sekci System a mělo by tam být něco jako Upgrade signálu myslím.
takovou sekci tam nikde nemám,v menu mám obraz,zvuk,atd.... a ani v žádné v těchto sekcích nic takovýho právě nemmám
já to mám takto: Nabídka digitální-nastavení-šipkou až dolů objeví se systém-šipkou do prava objeví se aktualizace softwaru-šipkou do prava objeví se na třetím řádku aktualizace v pohotovostním režimu tam dej vypnuto
PAVELK: jo díky,našel jsem to.sice jinak,ale mám to.tak snad to už dělat nebude.
akorát jsem z nudy dal aktualizaci programů,našlo mi to asi o 80 programů více na na digitálním signálu,předtím mě jech jělo asi 14,ale problém je v tom,že když se chcu ně některý dívat,tak mi to ukáže že signál je zakodovaný,ale předtím mě jělo aspon těch 14,jedou mi jen analogový kanály ted,kua co s tim je?
pokud jen analogový tak si přepni jen na digitál a nemusíš se o nic starat, jiank pár věcí je i v návodě :-)
neboj do navodu se koukam,no už mě jede zase těch pár programů na digitálu,musel jsem přepnout příjem na antenu a ne na kabel.