Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výběr mobil N8 vs. C7

o Navštíveno 1528x o
o 09.12.2010, 19:01 | Midnite
tak po dvou letech budu měnit mobil a nevím jaký bych si měl pořídit.. Poradil by někdo fundovaný? recenze atd mám pročtené, ale stále nevím :/

o 09.12.2010, 19:47 | Barthez
Resim to same, ale spise jestly N8 nebo neco jineho - Samsung Wave, HTC....
o 09.12.2010, 20:37 | jasisoft
htc desire....
o 09.12.2010, 20:57 | Pekys
taky řešim, ale neco s HW klavesnici :)
Nokia C6 sice vyhovuje, ale je to plastak a jejich MFA funguje dost nahovno, resp synchronizace nefunguje jak ma :(

Zatim vede HTC desire Z
o 10.12.2010, 09:45 | Alííí
Mám N8, zvykám si na dotykáč. Super fotky i video, baterka OK, trochu mě sere reproduktor na zadní straně (byl jsem zvyklej na dva na bocích), a občas si přidržim hovor nechtěně dotykem ucha na display.
Ale obrazovka gut, navigace taky pohoda, 16 GB karta poslouží i jako dobrá flashka, mám u sebe furt skoro vše co potřebuju. Nabíječka jak USB, tak na malej Nokia kablík.
Jen je to nezvyk, doteď jsem měl všechny Nokie s klávesnicí, no.
o 10.12.2010, 09:48 | C...arlos
Já mám Motorolu Milestone a neměnil bych. Klavesnice super, i když někdo říká, že je nepohodlná, ale já to vnímám jinak. Display se mi jeví taky super. Oproti Raphaelovi, kterýho jsem měl před motorolou, se to nedá ani srovnat. VM byly pomalý, malej display. Android mi zkrátka sedl.
o 10.12.2010, 09:56 | Zdenek (A)
Na C7 se mi nelibi ty leskly ramecky. Delaji i nejake neblejskave varianty? Jinak co se tyka vybavy, tak by urcite splnil ocekavani. HDMI a 100000000 MPix fotak na N8 opravdu nevyuziju. Stejne jako Midnite bych radeji vedel neco o praktickych zkusenostech s temito telefony (N8 / C7).
o 10.12.2010, 18:13 | Zawe
To Aííí: to mi chces rict ze se ti u N8 nevypina display kdyz telefonujes?
o 10.12.2010, 18:25 | Darker
to Alííí: Ty jo, tak to mas bud divný uši nebo rozbitej telefon, vždyt to ma mit senzor, co po priblizeni k uchu pri telefonovani vypne display :)
o 11.12.2010, 10:58 | Alííí
Zawe, Darker: Senzor samozřejmě je, ale prostě stalo se mi už asi 4x, že najednou v půlce hovoru mluvim, a dotyčnej slyší jen půlku, a ticho. Mrknu na display a "hovor přidržen". Taky to nechápu.
o 11.12.2010, 12:22 | cr4sh3r
Za mě HTC desire, mám ho 3tí den a nic rychlejšího jsem v ruce nedržel, neuvěřitelný. A že jsem těch telefonů už měl...
o 11.12.2010, 12:47 | Midnite
Měl si jeden z těch dvou?
o 11.12.2010, 13:50 | cr4sh3r
N8 mi protekla rukama, nevlastnil jsem, ale hrál jsem si s ní. Byla rychlá ale na Desire bohužel nemá. Když chytnu do ruky novinku, tak si testuju jak rychle projíždí smskama, fotkama, trhanost kamery... Všechno je to o tom co kdo preferuje, já rychlost a velký rozliško displaye. Navíc desire mi přineslo Android a to je vážně pecka, hlavně pro ty co maj mail na gmailu.
o 11.12.2010, 14:08 | mikísek
HTC - mají nejlepší telefony na rychlost a na ovládání. jsou cenove supr dostupné a mají hlavne windows, což je uplne supr díky , wordu, excelu, powerpointu atd... proste pracovní telefon
o 11.12.2010, 18:27 | cr4sh3r
HTC mají dobrý telefony, ale ty s Wm to nejsou. WM je prostredi ktery je neskutecne pomaly.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.349 sekund.