Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: propojení TV a NTB

o Navštíveno 1014x o
o 09.12.2010, 16:12 | hawai
čau, potřeboval bych poradit jak propojit televizi a notebook abych viděl obraz z ntb v televizi. na starym ntb jsem to měl přes adaptér Svideo/cinch a cinchovim kabelem do tv a fungovalo to v pohodě, na novym ntb už ale Svideo neni, tak jsem kopil redukci VGA/cinch ale nějak mi to ne a ne fungovat. poradí někdo co mam dělat?
tohle je ta nová redukce: [ Link ]

o 09.12.2010, 18:09 | endru.ondra
Jestli tě televize podporuje vga tak si to propoj normálně a nebo by si tam měl mít na NTB někde zapnutí toho výstupu
o 09.12.2010, 18:10 | Meteorik
skouknul bych jestli nemá televize a ntb nějaké jiné připojení.. některé tv mají přímo vga, hdmi. Takže bližší specifikace zařízení by tomu docela pomohla-
o 09.12.2010, 18:19 | hawai
TV je nějaká poměrně stará (cca 5 let) LG, bližší upřesnění nevim, žádný číslo tu neni. vstupy to má pouze 1xscart 1xcinche. ntb je tento: [ Link ]

endru.ondra: nevíš kde bych nějaký to zapnutí výstupu našel?
o 09.12.2010, 18:40 | Meteorik | Upraveno: 2010-12-09 19:40:07
bude to někde na kombinaci fn + klávesa s obrázkem monitoru (věčinou někde na F1-12)
o 09.12.2010, 18:42 | hawai
jj, to jsem dělal, fn+F3 . ntb na to reaguje ale TV nic
o 09.12.2010, 18:48 | Meteorik
těžko takhle poradit, ale zkus skontrolovat jestli ty cinche jsou opravdu s IN, případně existuje adaptér scart/cinch. zkus připojit na notes nějakej monitor pokud přes ten avg pojede, tak je chyba někde mezi ntb a tv :)
o 11.12.2010, 14:49 | Diner
jestli ta redukce je funkcni, osobne bych rekl, ze nemas zapnuty VGA vystup. Je to v Ovladaci panely-Zobrazeni-Vlastnosti-Nastaveni, tam by mely byt zobrazeny dva monitory, tak na ten druhej pravym a zaskrtni pripojene. Popr. se to da udelat i jestli mas nejaky konfiguracni program ke graficke karte
o 11.12.2010, 19:35 | clown
ext. VGA na notesu bejva spustena hned po startu,
sam neverim ty redukci ..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.