Navštíveno 1355x

Nevite nekdo jestli je ekozona taky v Norimberku ? Na nekterych tabulkach je ze bude od 1.1.2009 zavedena, ale na dalsich dokumentech ze jeste ne ze bude az v roce 2010 , ale to uz taky bylo a stale se nemuzu nic docist:) nerad bych dojel nekam na okraj a zjistil ze dal nemuzu . TP u sebe nemam abych si znamku vyridil a jet pro nej pres pul republiky se mi nechce :) Potrebuju jet v sobotu :)

08.12.2010, 22:15 |
Rudi když budeš mít kliku, tak to bude jak v Berlíně platit až na samotnej střed a tomu se můžeš klidu vyhnout a zbytek v klidu odjezdíš, případně to za 40eur můžeš risknout i tak :-)
no v berline me to neprijde na stredu :) tam je to tak 5-7 km od centra:) mi prijde dle mapy.
ale to neni odpoved na moji otazku :)))
NBG je v pohode, nic tu neni.
Jen tak mimochodem, ta známka stojí tuším 250 kaček, platí "doživotně" a jde sehnat prakticky kdekoliv v ČR, takže mi přijde celkem zbytečné to řešit :) A co jsem jezdil po německých městech krátce po zavedení, tak jsem neviděl, že by to někdo kontroloval.
mr.scully: nevim jestli jsi cetl celej muj prispevek :) opravdu mi nejde o 250kc :) ale nemam u sebe velkej technicak na zaklade ktereho se ta znamka vystavi :) potrebuju jet v sobotu :) do vcerejska bylo domluveny jiny auto takze jsem tohle neresil , ale vcera vecer padla hlaska ze nevi jiste jeslti ho budou moct vzit tak ted resim svoje no :))
Tappaja: dik , alespon jeden prispevek primo k veci :)
pro ostatni seznam mist kde se ta ekologická pičo*ina v CZ vydává
[ Link ] Řešil jsem to teď taky, potřebuju do Frankfurtu a mám auto Euro 2, tak jsem hledal co a jak:-)
jak pise tapp... v Nürnberg nic neni a krome Berlina se mi nestalo ze by to kontrolovali
Ajo, sorry shotiku, myslel jsem, že na to stačí kartička s emisema nebo tak něco. Ale jak říkají ostatní, stejně moc na výběr nemáš, tak to asi zkusíš a uvidíš, jestli zrovna budeš historicky první Čech, kterýmu napaří tu pokutu :)
a ja zase kam sem jel a meli tam tu zonu,tak hned 300metru za tema debilnima znackama stali a brali kazdyho kdo to nemel,ale ani jednou jsem neplatil,byli na mne hodny:-)teda zatim 3x,protoze mne by ta nalepka byla k nicemu....
jel jsem s Trabantem na sraz a chtel si to zkratit pres mesto:-)
Na vydání známky není potřeba karta s emisema, potřebuješ pouze velký techničák, vydají ti známku podle toho, jaký tam máš záznam Euro2 atd. a vůbec tam nemusíš s autem, auto je nezajímá.