Navštíveno 2491x

08.12.2010, 19:57 |
Losky Ahoj, v létě se mi stala nehoda na motorce a teď jdu k lékaři na posouzení stavu. Budu dostávat nějaké body. Kolik Kč je cca jeden bod??? Jedná se o ČP. Díky
kdyby to bylo tak slozite :-( staci pouzit google...
Hodnota 1 bodu činí 120 Kč. Ve zvlášť výjimečných případech hodných mimořádného zřetele může soud výši odškodnění stanovenou podle této vyhlášky přiměřeně zvýšit.

08.12.2010, 20:02 |
Losky Já to hledal, ale asi jsem to blbě formuloval. Tak to toho teda moc nedostanu. Mám úrazovku, ale na pojišťovně mi řekli, že ta mi je k ničemu, že mi to budou hradit z povinného ručení vinníka
no zadal jsem body bolestné a vybehlo mi toho celkem dost :-)
a hned prvni odkaz
[ Link ]
Já měl dost vážnej uraz a bylo to 1bod/120,- minulej rok..

09.12.2010, 16:12 |
Losky Tak to já měl víc štěstí jak rozumu a jen nějaké odřeniny, naražená krční páteř a jinak pohoda.
Ale dost mě ještě zajímá tohle. U České pojišťovny mám už hromadu let úrazovou pojistku. Když jsem jim odnesl ten canc, kde je hodnocení bolestného, tak mi řekli, že to dostanu zaplacené z povinného ručení vinníka, nikoliv z úrazové pojistky. Mě osobně se to zdá jako hovadina. Podle mě mám dostat peníze od vinníka (pov. ruč) a taky z úrazové pojistky, ne??? Na to si ji přece platím...
ja teda nevim kolik bylo za bod tenkrat (cca 9 let) ale v aute sme se vysekli s bratrancem a ja mel po sobe 32 stehu . dostal sem prachy jak ze svy urazovky tak z jeho povinneho a pak jeste na trvaly nasledky po roce :)

09.12.2010, 16:30 |
Losky shotik: Dnes je to opravdu 120Kč za 1 bod, ale taky si myslím, že určitě mi to půjde z obou pojistek