Navštíveno 1343x

06.12.2010, 11:46 |
hanzz Měl bych dotaz na ty, co se motají kolem telefonů. Nokia na CZ webu nabízí E52 ve dvou barevných variantách (šedá a bronzová), ale někteří prodejci mají i černou a bílou. Jsou tyto dvě další varianty na našem trhu "legální"?
Díky hanzz

06.12.2010, 17:08 |
LUPO Promiň za ot: ale ten telefon mám a jak mile to půjde budu kupovat jiný. Stojí pěkně za H....Už byl 2x reklamován ohledně chraptícího repra a pro změnu to dělá zase. Máme v rodině ještě druhý kupován skoro stejně a tam se zase ser. softw. Omlouvám se za komentář ale už dlouho mě tak žádný telefon nesra. :)
Tento tel je sám o sobě nějakej moc poruchovej, zkušenost z okolí od 2 lidí, každej několikrát na reklamaci.

06.12.2010, 17:20 |
eldik Mockrat sem nepisu,ale tenhle telefon je fakt sracka na entouuuuu. Mam uz treti behem pul roku, jeden nesel rano zspnout, druhej mel stejny problem a tenhle treti co mam musim o vikendu reklamovat, jelikoz se proste nechce nabit. Za me tenhle telefon uz nikdy

06.12.2010, 17:21 |
eldik Zlata E51, i kdyz ted sem koupil Sony Ericsson a a nemuzu stezovat.
Eli
ja ho mam ako firemak v ciernej origo od t-mobile, a celkom spokojnost. sam som si ho debrandoval (updatol origo soft od nokie a nie od t-mobile) akurat ma trapia tie debilne tlacitka vedla smeroveho tlacitka. to vymyslal fakt magor. a vydrz 28dni je tiez pekna utopia, maximalne 4 dni a viac ani za nic. zlata e51.....to bol telefon.

06.12.2010, 17:27 |
eldik Ja mam origo od T mobile taky, vsechny 3 a na hov.......

06.12.2010, 17:29 |
petis taky jsem mel a už nikdy víc. Chraptící sluchátko atd..

06.12.2010, 19:03 |
LUPO Jsem rád že jse ho nepomlouval jen já:))

06.12.2010, 19:12 |
hanzz hmm... tak teda díky za informace. Já bych ho měl mít také jako firemní telefon a také od T-mobile, kde ho ale nabízejí jenom šedý a já bych právě chtěl spíš ten černý ... nebo už asi ani nechtěl... :)
Ale co jiného v této cenové relaci?
To už ho raději nechtěj a vem cokoliv jinýho. Já byl vždy Nokia positive, tenhle model jsem přeskočil (i když je fakt moc pěknej) a udělal jsem dobře.

06.12.2010, 20:46 |
hanzz njn, ale co? Chci Wi-fi a GPS, ale nechci nic dotykového. Z toho mi prostě vyšla tahle E52...
mám nok e52 od března , seknul se mi za tu dobu asi 2 krát , v servisu nebyl - není důvod , spokojenost :o)
taky si přihodím :-)
mám firemní, strašně pomalej.. když pustím navi, tak mám 50% šanci, že se zasekne a řešenímje pak pouze vyndání baterky...
jsem z něj nešťastnej, zlatá E51

08.12.2010, 07:56 |
Etien (M)
mam jako firemni, ted to bude rok... origo nokie, zadnej operator... umim si asi predstavit lepsi telefon, ale po strance poruchovosti atd. s nim nemam zadne potize... pracuje tak jak jsem cekal... vypinam ho tak 1 x za kvartal, kdyz si vzpomenu, ze uz jsem ho dlouho nerestartoval, jinak bezi vzdy nekolik mesicu nonstop...
Pridam se k vetsine,pred 2mi mesici reklamovano s chrasticim repro a uz mi to dela zase.
Je pomalej,menu dle me strasne slozity a precpany kravinama.
Pokusim se znova vyreklamovat a pujde z domu. Za ty prachy co stal (8k) docela zlodejina.

08.12.2010, 10:40 |
drebb ja mam firemak e72 a spokojenost, zadny problem nebyl. na blbosti atd.. mam jiny

08.12.2010, 21:07 |
hanzz Tak já to asi stejně risknu ... prošel jsem snad všechny founy v rozpětí 5-7 litrů a nic jinýho mě neoslovilo...