Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Playstation 2 - rada

o Navštíveno 1046x o
o 05.12.2010, 18:48 | C...arlos
Ahoj klubáci, chtěl bych pořídit použitý PS2 a chtěl bych se zeptat na zkušenosti s normální verzí a verzí slim. Potom bych se chtěl zeptat jaký model SCPH.

Díky

o 05.12.2010, 20:38 | rcman
Co k tomu říct...

Já mám doma PS2ku ještě starou (velkou). Na to že se na ní většinu času jenom práší. Jsem nepoznal ňákej rozdíl proti verzi Slim co nedávnokoupil kamarád. Jedinej rozdíl vidim ve velikosti a vtom jak se do toho dávaji kotoučky...

Nevim jesttli má slim verze mít větší výkon, nebo míň. Já to rozhodně moc nepozoroval. Maximálně mám u ty starší verze strach, že časem odejde to el. otvírání. Který u slim neni. Ale neznám nikoho komu by se to stalo... Takže neřešit...
o 05.12.2010, 22:26 | ACEMajky
kdyby si chtel, mam doma slim verzi na kterou se jen prasi...

Popripade poradte nekdo, jak tuto slim verzi bezpecne upravit, aby pobrala paleny DVD a mohl sem konzoli jeste vyuzit - neco sem hledal, ale nejsem z tooh moudrej...
o 06.12.2010, 08:20 | Veva
připojuji se k ACEMajky, taky bych potřeboval rozběhat funkčnost pálených dvd :-)
o 06.12.2010, 09:10 | P3RF3KT
a já mám doma velkou verzi na kterou se jen práší kdyby si chtěl :)))
o 06.12.2010, 13:29 | C...arlos
AceMajky, Perfekt: můžete mi hodit cenové představy, třeba i s fotkama do mejlu. díky
o 06.12.2010, 15:46 | tukan
mám Fat verzi a nechal jsem si na kartu nahrát prográmek jménem FreeMCboot a pálené hry jedou a měly by jet i pálené DVD ale ty jsem ještě nezkoušel .)
o 06.12.2010, 18:11 | DITR
radši si kup xbox 360 nesravnatelné
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3711 sekund.