Navštíveno 1101x

05.12.2010, 14:43 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-12-05 16:10:11
Znesky skonicl BAV se, jelikoz to nesledujem, tak jen prisla sms, ze ji bylo BAV se zmeneno na kredit 300. Bez jakyhokoliv svoleni ji udelali smlouvu na uplne neco jinyho. Muzou si to bez upozorneni dovolit ?
Kdyby to bylo automaticke prolouzeni, tak to beru, ale tohle se me vubec nelibi. Proc ji tedy nezrusily smlouvu ?
Tohle jednani od T-mob se me vubec nelibi.
Tady snad neni normalni operator, kterej z lidma jedna narovinu a seriozne, tohle jsou samy ochcavky az hruza. Doprdele to maj tak maly krkmny davky, ze si budou delat co chtej. Zadna ucta pred zakaznikem 10let mame smlouvy a 10 let jim serem prachy a je jim to fuk.
Tohle kdyby se stalo minulej tyden pred prodlouzenim moji smlouvy, oba jsem sli od nich pryc.

05.12.2010, 14:44 |
fredh zavolal bych na linku. Já měl ve smlouvě automatický prodloužení o rok a nevšiml jsem si toho. Takže sem u nich další rok a nic taky neudělám.
Jak rikam, pokud se jedna o aut. prolouzeni stavijicho tarifu, moje blbost, ale tohle je zmena bez souhlasu na neco jineho.

05.12.2010, 16:15 |
Fresh taky me uz serou, me skrtli 15000 bonus bodu, pry jim vyprsela platnost, tak jsem tam volal a bylo mi receno ze se zmenili obchodni podminky a ze o tom byli zakaznici informovani v priloze co chodi s fakturou. Cte ty reklamni keci nekdo z vas? ja ne, zajima me kolik jsem provolal a kolik mam zaplatit. Kvuli kazde picovine me bombardujou SMS-kama jestli si chci neco aktivovat, ale kdyz bez meho souhlasu neco zmeni, tak to staci zakomponovat do miniaturniho textu a neda se s tim nic delat. Jo a to mam smlouvu "vyznamneho zakaznika" a jsem u nich od roku 1996.

05.12.2010, 16:39 |
AR klasika...skoncil ji jeden tarif, na prodlouzeni nesplnuje podminky tak ti prepli na nejnizsi tarif co maji a mas smlouvu na dobu neurcitou...a je uz jen na tobe jestli si zmenis tarif nebo ne.
presne jako AR, navic to mas uvedene v podminkach, nadavat umi kazdej, ale ze jsi necetl je jen tvuj problem!

05.12.2010, 18:02 |
Cenda měl jsem to samý, ale četl jsem podmínky - tam to je.

05.12.2010, 21:10 |
rcman Já měl tarif Bav se - Síť, nesíť. Bylo to asi tak za 700kč měsíčně. Super věc. Matka má O2, mladá T-mobile, kámoš Vodafone atd.
Tak to bylo v pohodě. Než to ty hovada přejmenovaly, stim že se to jmenuje Přátele 300, 700 a nevim.
Jenže už to mělo háček. že třeba ten můj tarif je výhodnej jen na čísla v síti T-Mobile. Na všechny ostatní čísla co mám v přátelích mě nechali asi 300minut. Což neni málo. Ale jelikož jsem dost ukecanej a doma se občas sotva potkáme. Je pro mě 300minut. třeba jenom na týden. A pak platit 5kč/min. To ne.
schválně jsem čekal až někdy do srpna, že budou prachy na novej foun, a přejdu pak rovnou k jinýmu operátorovy.
A co v ten krásný den nezjistim na prodejně T-Mobile. že můj tarif mě sice změnili. A mohl jsem tedy bez sakcí odstoupit. Ale měl jsem prý tak učnit asi do 2měsíců. Tim že jsem to udělal později. A nijak jinak nereagoval. Mě smlouva dál pokračuje do příštího roku...
Na tohle by se měl udělat ňákej debilní zákon, aby si tady ty šmejdi nemohly jen tak hrát z lidma!
Opravdu, zlatej Vodafone. Tam je snad největší omezení. Půl roku žádná změna tarifu, a nemožnost zrušit smlouvu když si vezmeš dotovanej telefon...
jinak stim zatim jiný potíže nesleduju..

05.12.2010, 21:21 |
LUPO rcman:
Taky mi teď bude končit tarif přátele síť nesíť. Myslím v Lednu. Samozřejmě ji ukončit nechci protože výhdnější tarif neseženu. T mobile tvrdí že po ukončení vzájemné smlou. budu tarif pokračovat na dobu neurčitou. Jak to tedy je?

06.12.2010, 08:11 |
AR no tak hodim taky jeden dotaz k tmobile...skoncila me smlouva, volal me borec z linky ze jestli chcu prodlouzit, neresil sem, nemel sem cas tak sem kyvnul, no pak se zaregistroval tu jejich supr vanocni akci, tak sem volal na linku, ze bych vzal jeste jednu dve dalsi sluzby a vzal si rovnou ten darecek ;) no na lince me borec poslal do prdele ze nemam narok ze sem to mel chtit hned a ne ted...no pak teda jako ze se o zakaznika postara tak ze to zkusi nejak vybavit...no vybavil, aktualne prodlouzenou smlouvu me upravili tak ze mam stale na dva roky ale konci me ted za tyden, takze asi prodlouzili trochu tu moji starou, no typek mi mel volat a objednat ty dalsi sluzby a prodlouzit smlouvu ;)
otazka ted je ze dalo by se od tmoblie ted zdrhnout k vodafone?