Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Elektrická sněhová fréza

o Navštíveno 1011x o
o 04.12.2010, 20:38 | PcGamer
zdarec ma to cenu?? Mate s ni nekdo zkusenost??napr.: [ Link ]

o 04.12.2010, 20:47 | Ghofig
No nevim. Dle meho to chce motorovou... Tahat za sebou kabel je nahovno i za sekackou. Ne tak ve snehu a srackach...
o 04.12.2010, 20:54 | hawai
Konstrukce šasi: plast

no nevim jakou to tak může mít životnost...řek bych že nic moc....spíš nic než moc
o 05.12.2010, 09:49 | Meteorik
Dědek, hrečička, si něco hodně podobného na staré kolena pořídil. Osobně jsem s tím nedělal ale co jsem měl možnost vidět.. Pokud je tak do 3cm tak to neveme nic, respektive jenom ušnatláš to co tam bylo. Pokud je sněhu víc tak to odhazuje do vzdálenosti maximálně 1,5m s větrem v zádech a dobré konstalaci hvězd. Byl jsem svědkem toho že to dokonce přefoukl vítra na druhou stranu a věčně to zasypávalo "frézu" samotnou. Na projetí chodníku mi to přijde drahá sranda a na věčí odhazování si myslim nepoužitelné. Stačí tak? :D
o 05.12.2010, 13:54 | PcGamer
Meteorik: Takhle mi to staci;-) ja bych to mel jak na ten chodnik tak na vetsi plochy;-) prave dens sem odklizel takvej prasan as itak 10cm, tak sem si rikal, ze by takovato fraza na to byla idealni, ale tak asi nebyla . Diky za rady. Jeste nekdo ma zkusenosti??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.