Navštíveno 2255x

Tak jak jste na tom po předpovídané katastrofě kde řikaly že napadne hromady sněhu? :-) u nás v Ústé dole cca 25cm sněhu a když sme vyjeli dneska o kousek vejš (Telnice) tak tam příjemných 70cm sněhu :))

Praha cca 15-20cm ?? :o)
Ale slibuji, ze ma i dneska padat :o)
kuwa sračky bílé, kdo to má furt odhazovat, ještě navíc, když mě chytli v sobotu záda....prdele. A cesta dneska po R10 opravdovej zážitek - jeden led - a při 70-80ce mi auto lítalo zestrany nastranu......a střelci to valili naplno v druhým pruhu......no, asi je něco špatně.

03.12.2010, 14:12 |
Yawor L.K : jedu R10 zanedlouho - tedy nahov*o ?
Hele, já jel ráno a jsou vyjetý pruhy - sem tam plac, ale bylo to celý zledovatělý a auto lítalo po tom jako blbé - zestrany nastranu Fofo obutí Bridgestone Blizak. Měl jsem fakt nasráno. Ale většina borců si to ládovala určo 130 a víc v levým. Jinak mazec je u brandejsa-staré bolky - tam to bylo tak naprd, že i ostatní jeli už jako lidi a né lidojedi. Já tam pojedu dneska kolem půlnoci. Snad to bude už více vyježděné.

03.12.2010, 14:19 |
Yawor jedu až do Turnova, tak si ji užiju celou - a to má ještě připadnout...
díky

03.12.2010, 14:22 |
Lucni.konik | Upraveno: 2010-12-03 15:43:42
no jet opravdu obezřetně......jsou ty místa zmrzlá a nezdá se to a auto začne najednou tancovat ze strany na stranu. Vem si "hnědý bezpečnostní prádlo"!
:-D já jedu zítra směr brno do poloviny D1 nema někdo info jak to na D1 od prahy vypadá a jestli se vubec dostanu přez prahu.. ještě ktomu jedu s tou zadokolkovou mrchou co je na foto..

03.12.2010, 14:30 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-12-03 15:52:50
my mame na place 250 aut. Vcera jsme je odhrabovali celkem 6x, dneska uz jedem treti kolo. (edit: jsme na to dva ;-) ) A Můj nazor? Miluju zimu a snih obzvlast! JEN HOUŠŤ a vetsi vločky ;-)
Jinak perfect: s moji 944 je aspon sranda ;-) takze za me: na zimu jedine zadokolku ;-)b

03.12.2010, 14:33 |
Kesam Tedka jsme jeli z práce a omega co jela naproti nám sklouzla pěkně do stoky tolik sněhu že se jí nic nestalo :-)

03.12.2010, 15:09 |
sotek Dvůr Králové tak 15cm. Pohoda, já mám sníh rád a zatím mě baví ho odhazovat. :-)
luk: jj ja vim mel sem už celkem tři bmw a teď sem si pujčil to co je nahoře na foto a byl sem zase ve svim :)) jinak to makas v nakym autobazaru ne? :-D
Vyškov: tak 15-20cm sněhu, a pořád padá! Ale město je jeden velkej dopravní kolaps... silnice jsou sice celkem v pohodě, ale lidi vidí sníh okolo a tak se bojí a jedou 10km/h po prostředku a v očích smrt ... :-X
P3RF3KT: v televizi byli záběry z D1 - sjezd u Jihlavy - a silnice v pohodě, bez sněhu (ale tedka tam má zase trochu sněžit
[ Link ] )... Praha těžko říct, radši jsem autem ani nevyjel :D
Se zadokolkou je super zabava v zime ale pokud se ma jet delsi trasa anebo proste ne pro zabavu,musi to byt ponekud dost unavne :-)

03.12.2010, 19:10 |
Toxxx Trebic cca 20 cm. Uz aby boli tak 2 metre:D Zboznujem zimu a jazdu autom:)
Ha, na Telnici je tolik jo ? Tak to bude parada, v nedeli tam jedem se 4kolkama, tak bude sranda :-)
Brandýs nad Labem - 25 cm, ale sníh mrzne, bude to o ničem :-(

03.12.2010, 22:58 |
dolph Havířov-Ostrava... sype už od rána a nepřestává.. zítra to bude asi mazec

04.12.2010, 00:12 |
Jozzo Frýdek-Místek - Nošovice
Sype to taky neustále,v noci cesty ještě neprohrnuté
Šumprk aktuálně: -14°C, skoro jasno, sníh asi 5cm, nový 0,2cm. Nepadá. Klidno. Tlak asi nízký, protože mě bolí hlava:-)
johan: jj pri foceni ty fotky sem stál po stehna ve sněhu :-D
dnes jedu to brno tak pak podam zážitky z D1 :D

04.12.2010, 07:56 |
Jozzo PZ Nošovice -12°C
Nymburk, nepada, +-15cm, teplota -11
Hnus velebnosti :-(