Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Logitech Z5300: Problém -> dotaz

o Navštíveno 871x o
o 01.12.2010, 23:27 | DaveX
Ahoj všem,

stala se mi nemilá věc. Dnes mi přišly reproduktory Logitech Z5300 a nehraje přední pravý výstup. Reprák (zkoušel jsem jich víc) jen divně potichu škvrčí a nehraje.

Nemá někdo potuchy, co by to mohlo být případně za kolik by se to dalo opravit? Mám to zatím doma ve lhůtě na vyzkoušení ale posílat se mi to zpět nechce (váží to cca 22 Kg). Přece jen zbytek sestavy hraje neskutečně :)

Pokud se to někomu stalo a ví, v čem ej problém případně kolik za to platil, bylo by to super. Díky

o 01.12.2010, 23:36 | DaveX
Tak už to hraje :)stříknul jsem tam sprej :) špatný kontakt.

Admini můžete smáznout.
o 02.12.2010, 00:06 | Nismo.Power
tak proto je někdo dával tak levně asi :) hlavně že opraveno takže za tu cenu luxuska :)
o 02.12.2010, 18:05 | DaveX
Hrají neskutečně :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3664 sekund.