Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přeinstalace os na ntb

o Navštíveno 653x o
o 01.12.2010, 15:20 | LukeFab
Zdravím,jak vyřešit přeinstalaci windows na notebooku,když instalační cd jsem nedostal.Jak to legálně udělat?Napsat microsoftu jestli by me to cd nezaslali nebo jak?

o 01.12.2010, 15:30 | clown
MS ti to zasle .. ale spis se obrat na autorizovanej servis, bude to jako ND mozna rychlejsi .. MS mi poslal ted CD po 4 mesich .. :o(( na cenu se neptej .. pocitej nekde pres 500,-

btw. CD se dnes nedava, mas na notesu vetsinou aplikaci, ktera ti to zachranne CD/DVD vytvori, bohuzel spousta chytrych uzivatelu si recovery neudela.. :o((
o 01.12.2010, 15:34 | LukeFab
nechcu recovery,ale přeinstalovat komplet os.Nebo někde najít čistou instalaci no,ale bojim se toho,aby tam nebyl nějákej bordel
o 01.12.2010, 15:34 | koren | Upraveno: 2010-12-01 16:57:09
sosnout od vyrobce ntb instalacni cd/dvd, pokud maj.
nalepku tam mas?

edit: recovery rozumej ze z toho bude cista instalace, tzn dostanes to do stavu v jakym to clovek dostane od prodejce.
o 01.12.2010, 16:20 | hawai
pokud byl ntb zakoupenej i s OS, tak by zespoda mela bejt nalepka s nejakym licencnim cislem, ne?
o 01.12.2010, 17:14 | Šestikule
šel bych za prodejcem, všechny ntb, který jsem kupoval byly s OS a bylo u toho vždy i recovery CD, s kterým se dá udělat čistá instalace systému. Pouze jednou nebylo CD a to pak byl disk rozdělen na C a D, přičemž D bylo malé a na něm pouze recovery.
o 01.12.2010, 17:28 | LukeFab
jo mám tam tu nálepku s reg.číslem.nebo si půjčím proste od někoho instalačku se stejným systemem a vložím jen svůj kod no.asi tak
o 01.12.2010, 17:28 | koren
hawai: samotna nalepka s cislem ti nepomuze. musis mit i spravny instalacni cd
o 02.12.2010, 08:43 | ABERTO
Hoď to do servisu, za 500 Ti to udělají pokud nejsou zloději :) Popř. vyčteš ze štítku co máš přesně za OS a seženeš si adekvátní instalační médium - jestli chceš, pošlu Ti ho - není to nic nelegálního. Ovladače apod. stáhneš od výrobce z netu. Rychlejší je ale opravdu pustit recovery - pokud ho Tvůj ntb umí, znovu se nahodí systém i s ovladači do výchozího stavu, tak jak odešel z fabriky.
o 02.12.2010, 09:52 | LukeFab
včera večer jsem psal na podporu aceru,hnd mi došla odpověď,že mám udělat recovery.Já jsem měl ten soubor peo recovery na Dčko,který jsem nejspíš zformátoval.Pak bych nechtěl,aby se mi tam naistalovali všechny ty blbosti,který ani nepoužiju.Rád bych čistou instalaci a vše co bych potřeboval bych si soinstaloval ze stránek aceru sám.
ABERTO. co bys za to chtěl? mám Win7 x64 cze

jinak registrační kod není vázanej na konkrétní cd.mělo by postačit mít jen istalační cd se správným systémem na který mám reg. kod,klidně bych si to stáhnul z netu,ale tam jsou jen samé warezy
o 02.12.2010, 11:11 | ABERTO | Upraveno: 2010-12-02 12:34:01
edit : home, nebo professional ?

pošli mi adresu na mail, jak půjdu na oběd hodím to do schránky

vitulap@seznam.cz
o 02.12.2010, 11:17 | axetom
nemas tam nekde skrytej oddil na disku udelanej jako recovery? zadej tohle to radky v tomto pocitaci: :Ovládací panelyVšechny položky Ovládacích panelůNástroje pro správuSpráva počítače a mrkni na spravu disku zda tam nemas skryty oddil. Pak by se to mohlo delat pri spousteni pc zmacknutim nejakyho F1-12 a to by spustilo instalaci. Takhle jsem to mel ja
o 02.12.2010, 12:38 | clown
no zrovna u Acera bych sel cestou backupu a recovery ..,
nebejva to na jejich vymrdanym HW obcas snadne rozhejbat vse .. a jeste pozor, XP mel Acer customizovane OEM, takze nesly tam nalejt jen tak prvni OEM, ci si potkal na CD .. (nesezralo to CD KEY)
o 02.12.2010, 13:53 | LukeFab
no stejne před instalací to chce cd key,takze kdyz to nepujde tak to nepujde,ale mělo by to jít.
ABERTO mě to pošle,takže díky moc :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3498 sekund.