Navštíveno 2960x

Potreboval bych prodat auto, ale zatim se nedari. Inzerci jsem zkousel zde, sbazar a annonce. Kam dat nejlepe inzerovat? Zatim se mi ozvali jen dva lidi, ale to byli jen otukavaci a nic z toho. Zas se mi nechce auto prodavat pod cenou, kdyz vidim za kolik se pohybuji.
[ Link ]
Dyť to tam máš ani nie týždeň... to chce čas :-)
Cena asi úměrná, ale lidi obecně nemaj prachy a navíc je před vánocema, blbá doba na prodej auta. Oktávku za prima cenu sem prodával po inzerátech asi 4 měsíce a nic. Pak sem ji šupnul do bazaru kde borec dělal jen škodovky a za tejden byla pryč. Superba sem naštěstí prodal kámošovi, kterej má peněz dost, takže uf uf.
Co ja vím, tiupcars?, ale ta cena :(
Do bazaru do komise... Řekl bych, že není moc lidí, který by zadali do vyhledávače mitsubishi galant, ale třeba když to někdo uvidí... Já takhle prodával 626. Na inzerát se nikdo neozval a v bazaru ji prodal ještě o několik tisíc dráž za týden. (Měl jsem tam teda známýho, takže je možný že ji ukazoval přednostně:-)

01.12.2010, 14:24 |
Alííí Jako addamec. :-)

01.12.2010, 15:31 |
koren jestli to nebude tim, ze 80 je proste hodne za 12 let stary auto. Jasny, muze bejt v supr stavu, lpg, poctivy km, serviska bla bla. Jenze tohle je napsany temer u kazdyho auta, takze ve finale si lidi spis koupej stocenou vylitanou pastiku ktera bude o kousek levnejsi/novejsi...
asi jako koren, podobných aut do 100k je mraky a lidi raději dnes koupí něco dražšího a novějšího. Tohle je navíc auto, které koupí jen znalec nebo fanda, rozhodně ne běžný motorista. Auto nesháním, ale hypoteticky by mě za 80k taky nezaujalo, uvažoval bych nad ním někde kolem 60k.

01.12.2010, 19:32 |
rcman Auto vypadá pěkně. Můžu ti i věřit že je v pohodě. Jako většina Japonců. Ale za ty prachy, a teď před vánocema. To by musel bejt opravdu exot auto, a já totální fanda a znalec.
Myslim, že buď čekat. A nebo jít dolů s cenou...
kolega takhle prodává už tři měsíce Opel Corsa 1.0 r.v. 2001. Servisní knížka a originál servis doložen. Najeto 60000km. A chce za ní 90tis.kč. Taky asi bude muset sundat cenu.

01.12.2010, 22:15 |
Fresh zkus
[ Link ] , tam mas sanci narazit na fandu
Diky za nazory a rady :) Za 60tis se mi to prodavat nechce, to by byla skoda. Ve vykupu mi nabizeli 50tis, ale protiuctem za druhy.
škoda je jen nedopitýho piva, jestli se toho nemusíš zbavit, tak nechat, ale jinak bych to práskl i za těch 50 a máš klid, cena bude už jen klesat, zůstane ti to přes zimu a v dubnu to bude mít cenu o 20 menší
Souhlas, já bych to prodal. Tyhle auta tu málokdo ocení. Auta teď padaj šíleně. Na jednu stranu jsem rád, protože za malý prachy se dá pořídit solidní kočár, ale taky mě to štve protože auto, který jsem koupil za 100 před rokem. Pujde na jaře za 30-40 litrů.

02.12.2010, 11:15 |
JA 50 byla dobrá nabídka...

02.12.2010, 16:43 |
DaveF | Upraveno: 2010-12-02 18:04:23
v dnešní době jakákoliv nabídka přes 50% tvojí ceny je dobrá nabídka :-)
nebudeš první ani poslední, kterej to bude prodávat třeba půl roku a nakonec to stejně necháš za 45 a budeš ještě rád....sorry ale to je realita

02.12.2010, 17:30 |
jzxr tyhle auta jsou nedoceněný, což je pro kupujícího výhoda, pro prodávajícího nevýhoda no:) já koupil před rokem toho samýho galanta 97, V6 za pár korun (60). to že galant je naprosto luxusní, spolehlivý a v nepodslední řadě nádherný auto nebudu rozebírat, ať lidi dál kupují octavie a golfy a z galanta ať nejni tuctovka:)
DaveF: 50% trochu vic ustrelil ne? :) Dnes se mi ozval zajemce, ale chce dat 65tis. Tak rozmyslim...
jzxr: Mit Galanta 2,5i V6 v LPG tak neprodavam, je to fakt paradni kocar, neokoukanej a nevsedni, proto se mi tak moc libi, ale bohuzel 2,0i a predohrab mi nestaci a jde po trech a pul roku pryc.

02.12.2010, 21:58 |
DaveF jo mozna prestrelil, ale jestli ti nekdo nabizi 65 tak o tom nepremejslej a posli ho do sveta...
Tohle auto se mi vzdycky moc libilo jako urcite spouste lidem, ale kolik lidi si ho nakonec koupi...
Uvidis, preju uprimne at najdes kupce za tech 80
Ja radsi neriskuju a rovnou trochu slevim...15tis je dobra cena za jistotu, ze nebudes cekat pul roku na kupce, kterej treba nakonec neprijde