Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Peugeot 206 RC

o Navštíveno 1204x o
o 01.12.2010, 00:36 | wefa
Vaše názory?!

[ Link ]

Osobnš se mi velmi líbí, výkonově paráda, ale zkušenosti?

o 01.12.2010, 08:21 | H-Honza (M)
zda se mi to nebo ma jiny odstin masky a kapoty od PP blatniku...

jinak jsem v RC jezdil asi mesic zpatky, byl jsem to kamosovi prevezt do lakovny, a ac to nejede spatne, postrada to nejakou stavu, jako ma treba slabsi 1,6VTI, pres to ze by snad mel byt lehci a je vykonejsi...
Podvozek sportovni, ale nebudil ve me duveru, bylo to dost nepredvidatelny a uskakany, rizeni je citlivy, brzdy se mi zdaly dobry, ale jen jsem to prevazel, nemel jsem moznost to nejak vic testovat.
Rozhodne me vadily dlouhy rychlosti, kdyby tam dali 6ti kvalt nebo proste kratsi prevod tak by to sice prislo o maximalku ale o tom tenhle typ auta stejne neni. Celkove to razeni je dost divny, nejak jsem si pripadal ze neumim radit, delsi drahy ze jsem si porad nekam vrazel loket, a pri podrazovani jsem mel pocit jako by bylo neco spatne, protoze jsem se s tim dost pral a neustale mel pocit ze tam rvu neco spatne, ale to mohl byt problem jen tohohle kusu.
Do sedacek jsem se skoro nevesel, a pri 189cm mi byly male, jako ze kratke operadlo.
Navic ten interier plny tvrdych plastu ... i civic VTi EG6 v 92 roce mel lepsi materialy.
o 01.12.2010, 11:56 | wefa
Jak vidím, moc zkušenosti s tímto autem nejsou :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.