Navštíveno 1162x

Dá se toto nějak opravit, popřípadě jak se ta oprava pohybuje cenově?
Dík

tohle je dost maly, asi bych to nechal, max to zabrousil, opravovat to je zbytecne.
tohle je zbytečný řešit... počkej, až toho bude víc a pak to teprve řeš :-)

30.11.2010, 10:15 |
JR tohle fakt nema smysl, ale uznavam, ze to nasere :-)
No právě, že to nasere :o) a pán AllInOne je puntičkář na určitý věci :o)
Ale i přes Vaše rady, kdybych to chtěl nechat opravit, co to stojí?
Na jaře bych je rád prodal a zřejmě bych chtěl koupit 17tky. Toto je 18.

30.11.2010, 12:15 |
Lumík DOTZ Mugello :-) mám stejný problém a bylo mi řečeno ať to neřešim.

30.11.2010, 12:20 |
Lumík A koukam, že límce se čistý udržujou těžko :-)

tohle bychtaky neřešil, pokud bys to ale chtěl 100% tak počítej s vyzutím pneu, obutím, vyvážením atd, to je tak 150,- zabroušením do ztracena když si někdo veme za započatou hodinu dalších min.150,-kč tak si na cca 300-400kč a to si myslím že je totalní hovadina to řešit, a jelikož je límec "leštěný" z výroby strojně, ne ručně, bude tam vidět přechod čistého hliníku k tomu laku

30.11.2010, 18:54 |
Kesam Jo
Lumik: ty jsou furt čistý, akorát jsem ještě nepřezul a je to focený když napadly ty sračky.
Vy mě serete:o) Zase 500 za opravu je v pohodě, myslel sem že to bude horší:)
Jinak parkuju opatrně...uvidíme na jaře:o)
Děkuju

01.12.2010, 07:18 |
Lumík to AO: o čistotě bych se hádal. Ze svých zkušeností vim, že když zaprší a nestojíš na asfaltu, ale na čemkoliv jinym - šterk, tráva atd. tak mi do těch límců vždy naskáče tolik bordelu byt už jen od odstřikující vody. Čistý je máš jen když je sucho a v momentě kdy zapřší je to jasný. Jinak ti to něvěřim prostě, páč mam 40profil a typuju že ty též. Ale pokud parkuješ na dobrém místě, třeba garáž atd tak ano nebo pokud vždy vežmeš hadici a vystříkáš to tak ano :-)
Lumíku, proč by ses o čistotě hádal?:o) Jako že pochybuješ o tom,že je často umejvám?:o)
Já jen napsal, že většinou ty kola jsou naprosto čistý. Samozřejmě, když jsou takový sračky, tak je čistý není možný udržet.
:o)