Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > displayport

o Navštíveno 437x o
o 29.11.2010, 12:22 | Pekys
mám dotaz. potřebuju koupit notebook, ke kterýmu budu potřebovat připojit 2 monitory. Mám vybranej HP Probook, kterej má VGA a displayport. Když zapnu do VGA externí monitor, tak se mi vypne displej na notebooku. Jak je to s tím displayportem?
Když zapnu VGA na 1.monitor a DP na 2. monitor, bude to fungovat? půjdou oba dva monitory?
Nebo je nějaký řešení použít displej notebooku + 1.externí monitor?

díky

o 29.11.2010, 12:58 | Šestikule
když připojíš externí monitor, tak si vybereš, jestli chceš sledovat jen na externím, nebo jestli chceš mít na obou to stejný (mirro) anebo mít rozšířenou plochu a na každým dělat něco jinýho.
o 29.11.2010, 13:22 | Klobouk
jako šestikule,stačí to jen nastavit v ovladači zobrazení
o 29.11.2010, 14:16 | Pekys
prima, moc díky.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.342 sekund.