Navštíveno 805x

28.11.2010, 21:13 |
clown prislo mi behem tydne asi 30 mailu od 5 lidi ..
vsude je predmet tak nejak v poradku,
ale v textu je jen
send from my iPhone ...
to se na tom neda uz ani nic napsat ? :o))))
vim, je to spam .. , ale musel jsem :o)

28.11.2010, 21:36 |
mamut je to jenom podpis pri odeslani muzes si tam napsat co chces treba poslal clown nebo tam nemusis mit taky nic.asi to nekdo neresi nebo vubec nevi ze se mu to automaticky odesila.nechapu ze jste z toho telefonu porad tak odvareni a lezi vam v zaludku.ja ho beru jako kazdy jiny telefon proste se nekomu libi tak proc to porad takhle zazlivat je to kazdeho vec.neobhajuju ho klidne napiste ze jiny telefon umi vic.jen me tyhle debaty udivujou jak to furt resite ze vam to za to stoji

28.11.2010, 21:40 |
TROY Slim
von to jako myslí,že má kde kdo iphona :o) a má tam podpis
To jsou ty dovozy, u me pise "odeslano z iphone":)

29.11.2010, 09:30 |
clown no tak ja to myslel jako narazku na asi tri pubertaky, co pomalu nevedeli k cemu to je, ale hlavne ze to maj... resp. rodice na to maj .. :o)
a za druhe, ze prislo x mailu, jako by s tim ldii neumeli psat email :o))
jako neřikám že WM to nedělaj taky (je tam Sent from my Windows mobile phone) ale dá se to vypnout.... co jsem tady porovnával minulej tejden kvalitu fotek iP4 vs. HD tak sem si z iPmusel posílat fotky mailem a ke každýmu mailu mi ta jebka podělaná musela přidat ještě txt soubor s nesmyslnym názvem jehož obsah je pouze "
Odesláno z iPhone" ...... kdyby radši tomu fotáku přidaly nějaký custom nastavení než vymejšlet takovýhle chůjoviny....

29.11.2010, 09:52 |
clown NP .. me prave prichalo jen to .. Send from iPhone :o)) nic vic :o))

29.11.2010, 09:55 |
clown
to jde zmenit nebo uplne vypnout, ne?
Je fakt ze posledni dobou me to taky dost taha za oci :-)
nejvetsi borci maji napsano
sent from iPhone 4
:-D
vid Slim :-D
trvalo mi asi 2minuty když jsem si ho přines než jsem zjistil, jak se tohle dá vypnout...
stejně tak Vás předpokládám rozčiluje sent from my Blackberry :)