Ahoj,
mám ADSL od T-mobile, smlouva mi vyprší až za rok, když jsem si ADSL zřizoval,tak jsem si k tomu bral dotovanej telefon Samsung E1170. Volal jsem operátorovi,že se budu stěhovat a jestli je možnost ukončit smlouvu, či ADSL převézt na novou adresu. Operátorka mi sdělila,že z důvodu stěhování to není žádnej problém, a že prý nemusím mít ADSL na nové adrese,že prostě ukončí smlouvu. Navíc,že nemusím zaplatit dotovanej telefon. Byl jsem v šoku a nadšenej.
Tak jsem včera volal znova na infolinku,kde mi jinej operátor sdělil,že je to kravina, že prý můžu smlouvu ukončit,ale musím zřídit znova ADSL, to znamená smlouva na další dva roky a nebo zaplatit zřizovací poplatek.
Tak jak to tedy je? Raději bych ADSL zrušil a šel do wifi.

28.11.2010, 21:44 |
pesss Sepíšeš novou smlouvu na novou adresu. Zároveň podepíšeš formulář převedení závazků z původního dsl čísla na to nový. Nic neplatíš. Délka závazku se taky nemění. Jak si psal, nutností je dostupnost dsl na nový adrese... Vše ti zařídí na shopu.
Jsem blbě nazval téma, spíš mi jde o to jestli opravdu musím znova zřídit ADSL, když mi první operátor řekl,že ne. Ale spíš si myslím,že mi řekl blbost.