Navštíveno 762x

Ahojte, tak problém je že po upgradu na win 7 64bit mi po instalaci ovladače na notebooku (asus F5Sr) praská ve zvuku :( zkusil jsem vícero ovladačů a vypadá to že ani jeden není dobrý. Máte nějakou radu?

27.11.2010, 11:16 |
Jozzo jseš jsi jistej ze je to ovladacema?
ano, dříve na Vistách to bylo ok, podobný problém jsem našel na czechcomputer v diskuzi, ale napsal jen že hledal vhodný ovladač, takže netuším už kde :(
aka tam je zvukovka ? Realtek ? skus napisat presny typ....
tak podle everestu je to přesně:
Popis zařízení Typ
Realtek ALC660 @ SiS High Definition Audio Controller PCI
tak si stiahni napriklad z qr.cz najnovsie realtek drivery nie z asus (tam su stare) a na sis chipset najnovsie drivery a malo by to fungovat. kedze ta zvukovka ma software emulaciu tak pokial nemas dobre drivery na chipset, zatazuje procesor ako krava a vydava to take to lupanie a sekanie zvuku... a hladaj special drivery na 64bit win...
ahoj a kde mám stáhnout ten chipset na SIS? nemáš nějaký link

27.11.2010, 13:57 |
clown Realek primo drivery si zkousel ?
[ Link ] jako muze to byt i blbym driverem pro 64bity .. coz se stava :o((( ten od MS mi na prvni pokus blbnul taky, ale od Toshiby uz maka jak ma ..
no ten jsem právě už zkoušel a bylo to ještě horší. Právě mi tam TheTImo házel Win7 ale bohužel ten zvuk stále zlobí, při těch ze stránek to praskalo celkem hodně a teď když jsem to vrátil na nastavení od něho tak to praská míň, ale otravujete to a kazí to projev :( a to v nastavení mám danou kvalitu Disku CD nějakých 16bit 44100Hz

27.11.2010, 14:03 |
clown jeste se kouknete po aktulizaci driveru pro HDMI (jestli to ma a cipset) .. pripadne pokud mas origo CD s driverem pro Visty, muzes zkusit je tam naroubovat ..
co aktulizace BIOSu ?
Mam asus F5sl, a byů ten samy problem. Vyresily to ovladace zvukovky. Setkal sem se s tim u vice notebooku. POuzil sem origo a me to pomohlo. jo a byly pro visty

27.11.2010, 16:58 |
clown dle meho koliduje takovej zase ten HD media controller, na kterym je povesena zvukovka a modem .., je to stejnej bordel, jako kdyz si vzal XP se slipnutejma SP3 a pak do nich rval HD audio .. coz slo jen XP2 + driver, MS patch a pak SP3 ..