Navštíveno 418x

26.11.2010, 20:09 |
hawai čau, potřebuju poradit, potřeboval bych ze starýho ntb kde mam 2hdd plný dat dostat data do novýho ntb. jenže novej ntb má místo jen pro jeden hdd a ne pro 2 jako jsem měl ve starym. nejde teda hdd propojit s ntb třeba nějakym kabelem do usb nebo esata?
starej nefunkční ntb ve kterym mam data:
[ Link ] novej ntb kam to potřebuju dostat:
[ Link ]

26.11.2010, 20:11 |
hawai můžeš mi sem prosim dát nějakej link na to?
Chce sa Ti to kupovať? Môžem zapožičať ak by si chcel, ale až v nedeľu večer som znovu k dispozícii, zajtra ráno idem na Moravu.

26.11.2010, 20:17 |
hawai v pohodě, vůbec na to nespěchám, starej ntb mam stejně ještě u kamaráda kterej se v tom ještě zkoušel hrabat. takže bych to stejně řešil až nějak během týdne.
a pokud si dobře pamatuju, nejsi náhodou z říčan? mam dojem že jsi mi jednou s něčim ohledně říčan radil. mam to kousek tak bych se třeba stavil kdyby to nebyl problem
Jop, pracujem v industriálnej zóne a inak som v Uhříněvsi, tak sa môžeme potom dohodnúť a stavíš sa pre to. Mám taký bazmeg do USB ktorý má na koncovke IDE aj SATA rozhranie, takže to načíta oboje keby náhodou... :-)

26.11.2010, 20:21 |
hawai ok, super. tak díky moc a jakmile se mi vrátí starej ntb, tak se hned ozvu. díky
Oke, niet zač, fakt zbytočne by si to kupoval na takúto jednorázovú akciu, nestojí to veľa ale predsa :-)