Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: propojení hdd s ntb

o Navštíveno 418x o
o 26.11.2010, 20:09 | hawai
čau, potřebuju poradit, potřeboval bych ze starýho ntb kde mam 2hdd plný dat dostat data do novýho ntb. jenže novej ntb má místo jen pro jeden hdd a ne pro 2 jako jsem měl ve starym. nejde teda hdd propojit s ntb třeba nějakym kabelem do usb nebo esata?
starej nefunkční ntb ve kterym mam data: [ Link ]
novej ntb kam to potřebuju dostat: [ Link ]

o 26.11.2010, 20:10 | muSlim
USB/eSATA adaptér :-)
o 26.11.2010, 20:11 | hawai
můžeš mi sem prosim dát nějakej link na to?
o 26.11.2010, 20:13 | muSlim
Chce sa Ti to kupovať? Môžem zapožičať ak by si chcel, ale až v nedeľu večer som znovu k dispozícii, zajtra ráno idem na Moravu.
o 26.11.2010, 20:17 | hawai
v pohodě, vůbec na to nespěchám, starej ntb mam stejně ještě u kamaráda kterej se v tom ještě zkoušel hrabat. takže bych to stejně řešil až nějak během týdne.
a pokud si dobře pamatuju, nejsi náhodou z říčan? mam dojem že jsi mi jednou s něčim ohledně říčan radil. mam to kousek tak bych se třeba stavil kdyby to nebyl problem
o 26.11.2010, 20:20 | muSlim
Jop, pracujem v industriálnej zóne a inak som v Uhříněvsi, tak sa môžeme potom dohodnúť a stavíš sa pre to. Mám taký bazmeg do USB ktorý má na koncovke IDE aj SATA rozhranie, takže to načíta oboje keby náhodou... :-)
o 26.11.2010, 20:21 | hawai
ok, super. tak díky moc a jakmile se mi vrátí starej ntb, tak se hned ozvu. díky
o 26.11.2010, 20:23 | muSlim
Oke, niet zač, fakt zbytočne by si to kupoval na takúto jednorázovú akciu, nestojí to veľa ale predsa :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3588 sekund.