Navštíveno 652x

26.11.2010, 13:30 |
All Nějaké praktické zkušenosti s Nokií 5230, s jejím navigačním SW a kvalitou map?
Chtěl bych telefon s navigací a nainstalovaným mapovým materiálem bez dalšího dokupování map či SW. Jiné návrhy?

26.11.2010, 13:41 |
Alííí Nevím jak do N5230, ale já jsem poslední 4 roky maximálně spokojenej se Sygicem.
[ Link ] Jezdil jsem podle něj v Paříži, Římě, Barceloně, na Rhodosu...všude přesnej na číslo baráku.
Origo Nokia mapy nepoužívám, takže o jejich detailnosti nemůžu psát, ale neustálý připojování přes GPRS k Netu by mě štvalo.
Naprostá spokojenost, kupoval jsem to a instaloval několika lidem ted, naprosto dostačující..
jen bacha, vypni vše co si šahá někam přes operátora, tzn. Asistenta GPS atd. atd.
jinak budeš u první faktury nemile překvapen za Data !

26.11.2010, 14:36 |
All Díky. Proto se na to ptám, abych neplatil žádný přenos dat.
Ještě dotázek. Umí to uložit souřadnice a pak na ně navigovat jako auto navigace? Do auta mám Becker. Tohle bych chtěl na kolo a na pěšky do lesa i do měst takže spíš jako turistickou navi.

26.11.2010, 15:43 |
TROY 1.musíš mit stáhlý komplet mapový podklady - což ted bejvaj u těch nokijí
2.vypnutý asistovaný GPS
3. do lesa nevim nevim ;)

26.11.2010, 16:11 |
dolph Mám 5230.. je fajn.. jak píšou nademnou tak musíš mít vypnuté asistované GPS. Sice bez asistovaného GPS je to docela mrsk něž to najde satelit, ale tak lepší než platit :-) mám tam origo OVI mapy, jiné jsem nezkoušel. Mapy jsou docela fajn, nemůžu si stěžovat. za ty prachy.
vzhledem k tomu, že to má turistickou mapu tak pro tvé účely dostačující , a za ty prachy ..