Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > T-mobile:rada prodloužení smlouvy

o Navštíveno 1060x o
o 26.11.2010, 11:01 | giuseppe
Jelikož mi končí smlouva u T-mobile a chtěl bych si jí nechat prodloužit, umíte někdo nějaké rady, tipy a čeho se dá docílit pokud operátor bojuje o svého zákazníka?? Co mi mohou nabídnout a co jim říci, až mi budou volat?? ...že třeba přecházím k jinýmu operátorovi, ale kdyby mi nabídli........, tak u T mobile zůstanu? Mám nějaký malý bezvýznamný tarif...díky za tipy;-)

o 26.11.2010, 11:33 | Rustapha-659
To by mě taky zajímalo..S dovolením se přidám :o) Končím v květnu a přemýšlím co dál....Mám "Přátelé Síť Nesíť" T-Mob zjistil,že se mu to nerentuje a tak údajně tahle 2 letá smlouva už nepůjde prodloužit(narozdíl od ostatních)...jinak jsem u T-M resp. Paegas od roku 1998 čili (zatím) věrnej klient...ale začínaj mi pěkně štvát :o(
o 26.11.2010, 11:44 | Luke-Jeep
jo dneska mi poslali textovku ze mi meni tarif vzhledem k tomu ze mi zkocila smlouva pred tydnem. Zadny zavolani jestli chcu prodluzovat, zadny optani na jakej tarif menim... Zacinam tam koncit :-D
o 26.11.2010, 11:46 | Rustapha-659
Luke: taky pěkně..to přeháněj tohle ne?
o 26.11.2010, 12:14 | giuseppe
já jsem slyšel, že když jim řekneš, chceš přejít k jiným operátorovi,tak Ti sami nabídnou 20% ze stávajícího tarifu, nebo Ti přidají minuty..klidně bych si o to řekl,ale nemám zkušenosti co na ně platí;-)
o 26.11.2010, 12:22 | Tuner#2
Nevím co bylo v tom starém tarifu, ale mám přátelé za 300, platím 300 - 350,- a těm hlavním volám a píšu jak chci s přítelkyní občas i hodinu. Já jsem spokojen.

[ Link ]

Jinak u každé společnosti když se pohrozí výpovědí, tak se obvykle dějou věci, ale občas taky ne a smlouvy klidně vypoví a je to bohužel snad u všech velkých a netýká se to jen telefonů.
o 26.11.2010, 12:24 | giuseppe
Tuner#2: oni mi už volali, jak to bude, takže mají zájem a ještě mi zavolají, jak jsem se rozmyslel;-)
o 26.11.2010, 12:43 | X-sat (M)
Dříve nabízeli buď levnější telefon nebo další 2 roky s výhodnějším tarifem (sleva tuším 20%). Postrašil jsem tehdy podobně a nabídli jak telefon, tak zlevněný tarif - 2 roky smlouva. Dnes jsou již "vychcanější" a nabízí tuto kombinaci, ale automaticky smlouva na 3 roky... Nějak mě nenapadá, co by se z nich dalo jiného vydundat...
o 26.11.2010, 12:59 | giuseppe
X-sat: díkes
o 26.11.2010, 13:26 | Bucci
giuseppe: 20% slevu ti daj i když se jen ptáš...

musíš sebejistě přijít, a chtít slevu a dotovanej telefon za lepší prachy....

onehdá sem takhle pro mladou vyhádal telefon místo 1500 za korunu a půl roku 50% na tariv a 3 měsíce data zdrarma
o 26.11.2010, 13:29 | giuseppe
Bucci: ;-) dík
o 26.11.2010, 15:35 | Ravo
Ještě doporučuju natvrdo nahlásit převod čísla k jinýmu operátorovi. A pak až ti budou volat tak si vymýšlej fakt krutý věci (typu že máš možnost připojit svoje číslo se do firmy a využívat firemních výhod velké společnosti (typu škoda auto atd atd., jen si ověř jeslti nejsou taky u T-mobile nebo ji nejmenuj) - volání v rámci VPN za 0,01 atd atd.) a budeš se divit kam až se dostanete ;-)
o 26.11.2010, 18:05 | mikevr6
Ja mnel to same,prisla mi sms ze mi konci smlouva atd.Tak jsem jim zavolal co potrebuju k prechodu na vodafone aby mi zustalo cislo atd.Rek sem jim co u nich chci za tarif a ze to asi vezmu.Asi za tyden mi pak volali a nabidly mi k mojemu tarifu 80hit 300min+300sms mesicne zdarma tak jsem to vzal:)
o 26.11.2010, 19:35 | Legacy 2.5 | Upraveno: 2010-11-26 21:00:21
bojuje o klienta :-D Bráchovi tam smlouva taky končí a když se ptal co mu při prodloužení nabídnou, tak že nic a když řekl, že tedy půjde k Vodafone, tak řekli, že je to bez problémů a že mu číslo rádi převedou :-D To jsem jako nežral :-D Měs. útratu tam má 1.500,- :-D a je u nich přes 10 let :-D
o 28.11.2010, 10:14 | Octávák
Tak bych k Vodafone přešel a ušetřil min 200,-
o 28.11.2010, 13:25 | Bolthorn
Ja u T-Mobile končím, měl jsem je rád, ale poslední dobou se pěkně ukazujou.. Nedávno mi naúčtovali víc ve faktuře, naštěstí peníze vrátili.. Mám u nich smlouvu ještě na rok, dali mi nějaké výhody před rokem, jako třeba 100 volných minut k tarifu, ale dnes, kdy jsem v té pozici, že potřebuji tohle číslo na IČ, tak mi nabízej ještě nevýhodnější tarif, než mám nyní a stavájící mi nechtěj zachovat. Navíc jednají arogantně. Když jsem jim napsal, že chci rozvázat smlouvu a zaplatím jim klidně nějaký poplatek za předčasnou výpověď, tak mi s úsměvem řekli, že mám smůlu.. Takže řešení je jasné, nové číslo u nového operátora a u T-Mobilu využiju jen volné minuty..
o 06.12.2010, 17:05 | giuseppe
..dnes volali z T-mobile ohledně prodloužení smlouvy, dostal jsem díky Vašim tipům 100 volných minut, takže jsem prodloužil;-) děkuji za tipy! AHC rulez...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3898 sekund.