Navštíveno 977x

25.11.2010, 11:00 |
Ravo ..nechci podněcovat vzájemnou nesnášenlivost a rasismus. Obecně jsem proti těmto projevům.
Ale konečně jednou soud rozhodl správně, beru to jako signál naší společnosti, že "pozitivní" rasismus u nás nemá místo a všem se bude měřit stejným metrem bez rozlišení barvy pleti:
[ Link ] "I imbecilovi musí být jasné, že takový útok na kluka, který má 35 kilo, může způsobit smrt" - soudkyně
Vítkovští dostali dvojnásobek, přitom újma na zdraví téměř stejná, to jako stejný metr nevypadá. Tím se nechci zastávat těch nácků z Vítkova, ale fakt že i imbecil by si měl za takovej čin odsedět daleko víc ...

25.11.2010, 11:25 |
Conan ... v kometnářích u článku je napsáno, že dostal 20 let (max. sazbu), ale jelikož je nezletilej (17 let) tak má polovinu ...

25.11.2010, 11:28 |
Ravo | Upraveno: 2010-11-25 12:51:08
já to spíš beru tak, že dostal pěkně 10let natvrdo a nevykroutil se z toho třebas jen s podmínkou nebo tak něco (jak to obvykle bývá).
Jakýkoliv útok našimi nepřizpůsobivými občany musí být okamžitě potrestán, aby se naučili že nejsou beztrestní
ještě by bylo potřeba, aby těch 10let neproválel na pelechu, ale tvrdě pracoval, to by byl správnej a výchovnej trest..
bohužel zásluhou "humanistů" byla povinná práce v kriminále zrušena, aby rekreační pobyt muklů nebyl ničím narušován :(
všem doporučuju návštěvu např. dolu Mayrau u Kladna a shlédnout, jak dřív muklové museli denně dřít, aby si zasloužili jídlo..

25.11.2010, 11:47 |
DaveX No kdoví, jak by to dopadlo, kdyby té fotky a toho popisu situace nebyl plný facebook a emaily.. Každopádně je to jeden z mnoha a je to správné, jen tak dál!!!
spravedlnosti bylo učiněno zadost, dva zm*di přizabili kluka, jeden jde sedět a druhýmu udělali tytyty, protože mu bylo 15 až v září :o)
Conan: No néní to tak,že dostal polovinu z 20let.. Víc ani dostat nemohl at by udělal co by udělal.. Pro nezletilé je 10let max sazba..

25.11.2010, 12:14 |
Veva pěkně, jen tak dál... víc trestů pro takové!

25.11.2010, 12:15 |
Cenda osobně jsem za znovuobnoveni trestu smrti. Tohle je zrovna pripad, kdy by si mohl jit pro injekci, bez ohledu na vek. Na co tady tohle mit.
Cenda: V takových případech kde je jasný pachatel/é pořádné Lynčování..!

25.11.2010, 13:10 |
Cenda pouze racionálně, prostě se společnost zbaví jedince, s minimalními nutnými náklady.
IQ 41, co by ste chtěli. Ale jak se mlátí mladší, na to má rizumu dost.Nevím, k čemu by mu hlavně byly prachy a mobil, když by ani nevěděl kolik vlastně má a co je to za tlačítka na tom přístroji. V tu chvíli bych mu přál dostat do ruky paralyzer co vypada jako mobil a jak by lezel v krecich na zemi, tak ho jeste dodelat. Usetrili by se prachy za soud,vězení a další náklady. Doufám, že ho v tom vězení sejmou, za to co udělal.

25.11.2010, 15:45 |
Kapka (M)
taky doufam ve spravedlnost zbytku naroda..že jako rom dostane společnou cimru s nějákýma vyholenýma hovadkama...a ty mu v krimu pekně zpříjemní pobyt
Zdá se na první pohled, že 10 let je málo. Za předpokladu, že si nebude moci po uplynutí 1/2 trestu požádat o podmínečné zrušení zbytku a propuštění, je to dost.
Je třeba se na to dívat ze dvou pohedů: za prvé, zákon více neumožňuje a za druhé, pokud si tam fakt těch 10 let odmaká (ne odsedí), tak je to docela voprur, protože cigán necigán, nejkrásnější léta stráví v chládku a navíc, až ho pustí, bude mimo. Chtěj nechtěj.
Na druhou stranu, bylo by směšné, kdyby tohle "justice ustála" s nějakým 1-2 ročním výsměchem, protože tlak medií a veřejnosti byl neskutečně obrovský jako reakce na Žižkov a odosuzení těch změtků, co to tam provedli (Natálka bude na rozdíl od tohoto klučiny navěky zrůdně zmrzačená, což tento hošík nebude a psychycky se vzpamatuje, jen zahořkně na cogány). To je ten rozdíl - pokdu ho to nepoznamenalo na celý život nějak fyzicky (tohle nevím přesně, kauzu jsem tak podrobně nesledvoalú, tak v tom je ten rozdíl a věřím, že kdyby těm sazím bylo víc jak 18, tak stejně nedostanou víc, než desítku právě s ohledem na následky a na to, že nešlo o roganizovaný zločin, alebrž jednání jednotlivce.
Za sebe se přimlouvám osobně za daleko vyšší exemplární tresty a to na nejvyšší možní horní hranici, protože jinak se tyhle zvrhlosti budou množit jako houby po dešti. Ba dokonce se donívám, že takovýto tvor s IQ 41 nemá na svobodě co dělat - svými agresivními sklony a recidivou prokázal několikrát, že si zaslouží pouze celu a zostřený dohled.

25.11.2010, 17:39 |
JA no a teď bych si přál, kdyby tak moh sedět na jedný cele s fešákama z Vítkova..vedli by diskuze o rasizmu...
Tak shodou okolností TV NOva teď - zdravotní újma toho chlapce je opravdu vysoká - jenže pútočníkovu bylo <17 let. A tečka. 10 let. Tečka.
JA: tak něco proved´a třeba budeš mít štěstí:-)

25.11.2010, 20:30 |
Cenda Zdeny, je rozdíl hodit dvě flašky do okna a utýct, a hodinu mučit a znásilňovat malýho kluka. To jsou úplně rozdílný povahy jak činů, tak pachatelů.

25.11.2010, 23:24 |
Jozzo Zdeny60:Celkem odvážně si troufáš tvrdit,že se ten mladík vzpamatuje a bude psychicky v pořádku.
Zajímalo by mně,kde bereš tu jistotu?!
2 Zdeny:
...nezlob se, ale teď jsem docela zapochyboval o tvé inteligenci, ač se tu na nás snažíš chrlit (pseudo)intelektuální věty...
Zdeny : no myslim si že po psycho stránce se z toho bude dostávat horkotěžko stejně jako ženský po znásilnění.....
a srovnávat to s tim že někdo hodí flašku do okna a cikáni vevnitř doslava zapomenou dítě to nevim....
no rozhodně třest bych mu napařil mnohem větší ale otázka kolika se vůbec dožije v báňi.....
Znám rodinu, které v r. 1978 v Chrudimi bestiálně umučili 9-ti letého syna, který se vracel z modelářského kroužku. Mučili ho sice bílí, ale tak, že Frantík umřel. Matka se zhroutila a byla asi 5 let v psych.léčebně v Praze. Myslím si, že případ, o kterém mluvím a který znam (otec Frantíka byl totiž v té době můj klubový vedoucí, taktéž v modelářském kroužku) a proto se domnívám, že i to, co prožil onen kluk z případu zde, časem přebolí. Bude to ale travt léta. Tak, jkao léta trvalo, než se paní B. z toho dostala. Dnes je jí přes 60 let, je "v pohodě", pokud se tak dá nazvat. Čas dokáže hondě. A když porovnám tyto dva přípda, matka, které umučili dítě a chlapec, který dostal opravdu těžkou nakládačku, tak přes přes všechno si myslím, že tento kluk má relatiovní výhodou.
Já nezpochybňuji, že to nic není, ono je a hodně, ale je to třebva vše vidět v širších souvislostech, pokud tu na jednu stranu dáváme újmu a na druhou trest. Dle mého je na tom Natálka hůř a tudíž výše trestů je úměrná. Ale taky říkám, kdyby bylo po mém, v obou případech (tedy Žižkov a tento kluk), by pachatelé dostali maximální maximum.
Takže tojsem chtěl říct. Člověk se nesmí nechat unést jen jedníém směrem. A to je to, co na druhou stranu nezávidím soudcům, protože v řadě případů jako je tento, pak musí čelit kritice společnosti.
Camron: klidně pochybuj, komentář jsem ti k tomu teď napsal. Ale zkus se nad tím zamyslet.
Kluk se z toho po čase opravdu dostane, že bude celkem normálně fungovat, i když nezapomene. Natálka je navěky vyřazená ze života. tečka. A na tom nic nezměníš.