Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > seřízení světel, kde?

o Navštíveno 491x o
o 23.11.2010, 18:14 | morpheus
Vyměnil jsem jedno světlo a svítí někam na veverky. Je to světlo s xenonem automaticky naklápěné, ale jsou na něm i mechanické štelováky.
Kde v Praze, popř. okolí mi to na počkání seřídí a kolik to cca stojí?
Je to superb I

o 23.11.2010, 18:15 | muSlim
Klasika kde robia STK ni? Posledne som to robil pred tromi rokmi a chceli za to snáď dvacku na dielni kuci ušatí :-D
o 23.11.2010, 18:15 | Seat Power
na STK aspon ja osobne tam jezdim.
o 23.11.2010, 21:36 | Woko_O
Postav si to ke zdi a serid si to tak nejak aby ti to nesvytilo ani moc vysoko a ani moc dolu...jen budes tocit tema stelovakama,respektive jednim..jeden je nahoru/dolu a jeden je do stran..Svetlo ktery je smerem ke krajnici ma svitit vic jakoby nahoru nez svetlo ktery je smerem do stredu vozovky..
o 23.11.2010, 21:38 | muSlim
To mu fakt pomôže a podľa toho si úplne presne nastaví tie svetlá :-)))
o 23.11.2010, 21:41 | Woko_O
Na to aby na ceste neco videl mu to staci...kdyz nebyly regloskopy tak se to tak delalo a nekdo to podle zdi dela porad..hlavni je aby videl a neolsnoval protijedouci ne? Jestli to bude mit o pet milimetru nahoru nebo o pet dolu..
o 23.11.2010, 22:39 | endru.ondra
STK stoji to 80 korun a seridi to v pohode
o 24.11.2010, 11:03 | tomi666
já před týdnem měnil komplet světla za xenonové, seřídil jsem je podle zdi a včera jsem byl dělat technickou. Kupodivu nastavené dobře :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3514 sekund.