Navštíveno 886x

V sobotu se chystám s přítelkyní na výstavu do Letňan. Protože v pátek jdem posedět v Plzni, tak místo auta pojedem vlakem z Rokycan do Prahy na hlavní. Tam sednem na metro C a můj dotaz zní, zda to jede až to Letňan? Co jsem byl kdysi naposled, tak to myslím končilo na Ládví, ale nový mapky ukazujou i Letňany a odtud je to asi kousek na výstaviště? Je to tak?
tak tak... Letňany, konečná

23.11.2010, 10:19 |
art Jo jo , už delší dobu to jezdí na Letňany. A pak na výstaviště pěšky, nebo busem - jedna zastávka.

23.11.2010, 10:44 |
hanx jj vylezeš z metra, a buď jedeš jednu zastávku busem, nebo jdeš pěšky... podívej se na mapy.cz souřadnice na fotomapě je to líp vidět):
Loc: 50°7'38.437"N, 14°30'54.935"E
Super, díky moc za potvrzení. Na mapy jsem koukal, ale šlo mě o to zda to tam skutečně jezdí, protože google našel mapy jak se zastávkou, tak bez asi starší. Navíc třeba u nás vlak o víkendu nejezdí všechny spoje, ale to asi v Praze nehrozí :-D JOKE
Tuner#2: jen si zkontroluj, ze to opravdu jede do Letnan, ne vsechny metra jezdi az tam, a konci v Ladvi :-)
MiniMike: Takže tam jezdí jen určité časy ju? OK díky za upozornění.
Tuner#2: V klidu, pokud končí dřív v Ládví, tak to říká a je to tam i napsané, ale další pak jede do Letňan :-) není to, že by půl hodiny nic do Letňan nejelo :-)

23.11.2010, 19:23 |
Cenda do Letňan metrem a pak kousek pěšky. V nejhorším máš pusu, tak se zeptáš.