Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyber male LCD s prislusenstvim

o Navštíveno 449x o
o 23.11.2010, 07:44 | ACEMajky
Mel bych dotazecek, kolega v praci me poprosil, zdali bych mu pro manzelku nenasel nejakou LCD TV do kuchyne, co by ji dal k vanocum. Jelikoz je to do kuchyne, asi bude vhodna uhlopricka do 55cm. Nejradeji by byl, kdyby to udelo cist SD karty (foto, video asi neresim, jelikoz to vetsinou umi jen nejaky formaty) a aby to popripade melo v sobe DVD prehravac integrovanej.

Ja si myslim, ze pokud to bude mit USB misto SD ctecky, tak to bude univerzalnejsi (muze pouzit flashku i ctecku karet) + me napadlo, ze by nemuselo byt spatne, kdyby to melo integrovany HDD pro nahravani,a le jelikoz je to do kuchyne, tak ej to asi zbytecny.

Kouknul bych po necem - narychlo koukam na stranky LG a SAMSUNG, jenze sem ted desne vytizenej a tak moje studovani co je na trhu bude trvat tak 14 dni a to uz asi bude pozna na to aby to popripade nekde sehnal (do vanoc)

Cili nemate nekdo nejaky tip, na co koukat, popripade zdali neco radeji ozelet.

Cenu mi na to dal do 8000,-

o 23.11.2010, 07:54 | ACEMajky
tak an strankach LG maji krasnyho pruvodce :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4363 sekund.