Navštíveno 954x

Chci koupit k Vanocum vysavaciho robutka:) ale nevim konkretne jaky model a hlavne odkud? Bude to pro stredne velky RD,prevazne plovoucka, ale ve dvou mensich mistnostech i koberec a koupelna + kuchyn dlazba..
A odkud koupit? Co jsem koukal tak ebay uz zadnej kraval, resp. ted je slusnej dolar, ale postovne docela rana a bez zaruky:( v alze nejakej stredni model (531) 8,5tis, na ebayi zrejme lepsi a novejsi model (560) ca 320USD s postou -
[ Link ] ale Refurbished a zrejme jeste + clo a dph? Tak nevim..
bral sem na aukru, 560 za necelejch 7 a k tomu prevodnik 220->110 a je to
Diana prodejce.
Ha super diky, to bude totok ze -
[ Link ] - vypada to dobre, nevis zda je opravdu novy ci taky refurb? A spokojenost?
Poslal sem ji mejla, ale doufam ze jo.
Ok diky, zase na druhou stranu ten refurb primo z ebay by vysel na 5,8 cca, coz je taky porad rozdil. A prodejce pise ze deklaruje zasilky na hodnotu 100USD, takze by clo i dan "melo" odpadnout? Nebo uz to celnici opravdu resi akcne - zrejme to bude stale dost o nahode? Vim ze znamej si objednaval z Hong Kongu drahe veci na RC - nechal si nadeklarovat mnohem mensi hodnotu, ale celnici nelenili, rozbalili balik, koukli co je vevnitr a porovnali s eshopem prodejce kolik to opravdu stoji:o) a pruser byl na svete, ani nevim jak to dopadlo, je to mistni clen tak treba se vyjadri:)
No staci se podivat na obrazky toho prodejce Diana a mate to tam cerne na bilem - REMANUFACTURED neboli REFUBRISHED
No jo, vidis to. kazdopadne ta cena 6950 je vcetne vseho, cla, DPH a dopravy.
Zkusim to, teda uz cekam na zasilku.
Ja nasel novej za 300+doprava do CR+clo+dph, me uz z ameru neprojde nic, takze by mi to vymerili tak i tak...
nedavno jsem čet nějakej tes, už si nepamatuju kde jsem to našel a vyhrál to
[ Link ] =
ale po shlédnutí tohodle videa sem si řikal, že tomu dám ještě tak rok dva čas :o)))
[ Link ]
mrkni sem
[ Link ] a sem
[ Link ] , máme více než tříletý zkušenosti a rozhodně super věc, osobně bych do refubrished nešel, dovezl jsem jednou na přání a dle očekávání - baterie vydržela sotva 15 minut práce. Jinak Scoobu máme furt původního, Roombu už máme jiný model neb ten bíly průkopník z odkazu už tak nějak dosloužil, nicméně nám po něm zůstala základna a dálka, takže jsem novýho už koupil nižší model, protože je vše zpětně kompatibilní
Je pravda, ze sem si refurbished nevsim, ale muzu pak dat objektivni info, jestli to bylo slapnuti vedle.
Moh sem si to koupit a kamos by mi to preposlal, ale tohle mi prislo docela dobry a potrebuju to do vanoc.
Jinak uz sem mel 520, bilej, a je to skvelej pomocnik.
jak si ty mašinky poradí s přechodovou lištou? cca 1cm výškový rozdíl
tady jich je taky plno
[ Link ]
Kolik si pocitaji clo a dph u tohoto vysavace ? Jaka je tam sazba ?
clo bude asi minimum, ale hlavne dph 20% :(
Tak me napadlo, jak to je? Mam pocit, ze statni prepravni sluzby se nezapocitavaji do celkove castky pro vypocet DPH a cla, ale soukrome ano? Nebo obracene? :)
Nezkousel se nekdo domluvit, ze by prodali treba za 100USD pristroj a 200USB by byla doprava? Nebo to celniky akorat na*ere a stejne to napari? :o)))

23.11.2010, 09:50 |
Martyn | Upraveno: 2010-11-23 11:11:33
Safra, tak ted jsem z toho fakt jelen:o)
By me zajimalo jestli ten z "makronetu" od konika je taky refurb, jestli ne tak by asi bylo nejlepsi to koupit rovnou tam..:o) zkusim jim napsat co reknou.. Ale v utery v 10 rano se nelze dovolat na jejich telefon, to me trochu znervoznuje..
Mno, mel by byt rozdil mezi refurbished a remanufactured, prvni muze mit kosmeticky vady, nicmene je plne funkcni. Remanufactured se vraci do tovarny a je tam i prekrytovan, pokud je to potreba.
Ale ja vam poreferuju, jestli to za 7 byla blba koupe.

23.11.2010, 09:55 |
Lucni.konik | Upraveno: 2010-11-23 11:16:19
Ten z makronetu vypdá, že je právě zcela nový, nepoužitý-nevolal jsem tam. A zatím nejlevnější, co jsem našel.

23.11.2010, 15:31 |
Conan My si dáme pod stromeček Carneo SmartCleaner 610 ...

23.11.2010, 16:43 |
choze | Upraveno: 2010-11-23 18:04:01
Zrovna prodejce Diana prošetřují celníci i zpětně, ví že podhodnocuje faktury.
Takže vás 20% dph nemine z ceny kterou platíte tady na český účet.
levnější varianta s CZ návodem a zárukou
[ Link ] máme ho doma a spokojenost
nevím, co jsem měl od "senkóra" za zhořelo, přestalo jít nebo absolutně blblo takovým způsobem, že neplnilo svůj účel.