Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Motokáry Dřevíč / Hronov

o Navštíveno 612x o
o 22.11.2010, 12:34 | Vlastah
Tak musim bohuzel napsat opacnou zkusenost, nez jsem do tohoto vikendu mel po cca 4-5 letech jezdeni na teto draze.
Motokary maji nove najemce a nove mechaniky kteri si zrejme musi lecit nejake komplexy na nekom jinem.
Po zahajeni jizd (6 lidi) k nam byli vpusteni dalsi 4 zacatecnici, kteri jezdili velmi pomalu a bylo tedy nutne je predjet. To se ukazalo jako problem, nebot mechanici na nas zacli rvat, at si udrzujeme rozestupy a ze je predjizdeni zakazano (!!??). Po cca 5minutach mechanici zacli mavat, at zastavime, vypli nam motory s tim, ze uz nepojedeme. Na otazku co se stalo nam bylo odpovezeno, ze nedodrzujeme rozestupy a ze jsme predjizdeli. Jejich slova "Jsme pujcovna motokar a ne zavodni draha" byla posledni kapka.
Co jsme se dozvedeli pozdeji, dopoledne nekdo znicil motokaru (ohnuty ram, urazene kolo), takze mozna to byl duvod jejich chovani. Kazdopadne po kratke vymene nazoru nam bylo vraceno startovne 4200,- s tim, ze uz nemame jezdit. V restauraci jsme potkali dalsi skupinku osmi lidi, kteri byli take vykazani z jizd z podobneho duvodu.

Takze panove z Drevice, takhle tedy ne. Po asi 12 navstevach je s jezdenim taky konec. Nemame to zrovna za rohem, takze cesta nas taky neco stoji, a aby me nekdo buzeroval, ze jsme si chteli jenom zajezdit ....

Kdo se sem chystate, berte to jako upozorneni na moznost, ze si taky nemusite zajezdit vubec!

o 22.11.2010, 13:06 | Tuner#2
Tak to je mazec, dráha tam je super, byl jsem tam cca. 4 roky na zpět, ale tohle je vážně divné v Plzni se mydlíme hlava nehlava :-))
o 22.11.2010, 13:52 | Vlastah
Ano, draha je dobra, ted navic trosku prodlouzena.
Bohuzel je to o lidech ...
o 22.11.2010, 14:30 | Klobouk
no nevím,já sem si tam za ty dvě návštevy nikdy nevšiml že by tam bylo super cokoliv jiného než dráha samotná. Motokáry tragédie,personál ve stejné kvalitě.(tak asi 2roky zpět) Kolegové z EMMA teamu myslím můžou potvrdit..
o 22.11.2010, 15:07 | Etien (M)
jj, moje vypálená rožmberská růže je němým svědkem kvality tamějších motokár... tam už fakt nikdy... trať dobrá, ale to je všechno...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3967 sekund.