
Navštíveno 1524x


21.11.2010, 18:07 |
X-sat (M)
Slunce pryč, léto pryč, schýza hnus. Tak si ten život trošku "osladíme" :-) Základem je řádná příprava a naložení masíčka. Sobota 20.11.2010 noční hodiny...


21.11.2010, 18:07 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:07 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:07 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:07 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:08 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:08 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:08 |
X-sat (M)

21.11.2010, 18:11 |
Kesam A sakra :-)

21.11.2010, 18:12 |
X-sat (M)
Tohle je trošku jiný prášek ;-)
zrovna přemýšlím co bych snědl a tady tohle !!!! :)
Mě tam nějak nesedí ten poměr masíčko vs. pívečk :-D Teď dej ještě fotku ledničky a nebo basy venku, tam je krásná zima na správné vychlazení tekutého chleba :-)

21.11.2010, 18:15 |
Syrup grilovani super napad :) ale ta marinada se mi uprimne vubec nelibi!.. :(
jemně doplněna chuť masa:-D

21.11.2010, 18:21 |
X-sat (M)
Hungarian marinados luxusos - ale s rozumem... ;-)
Pivíčko bude sudové BERNARD 11 :-)
sakru jdu mrknout co je v lednici!!
Třeba to bude dobré, ale také už všelijaké nakládání nemusím. Platí asi i zde, méně je někdy více. Ale nejsem odborník na grilování.

21.11.2010, 19:58 |
X-sat (M)
Tohle nakládání masa není záležitostí náhody, neboj. Je to specialita manželky. Grilovat se bude z pondělí na úterý, takže necháme řádně působit :-) Už se těšíííím, mlask
Já nevím, ale na tom není co zkazit, takže člověk tam může naládovat co mu chutná. A barva nehraje roli.
Vzpomínám, když kamarád vždycky na grilovačku donese svoje naložený maso, vypadá to jak kdyby to někde leželo v kanálu, ale má to vždy bezkonkurenčně nejlepší:o)
Nech si chutnat

22.11.2010, 08:15 |
Bucci taky sme o víkendu dali maso.... jenže škoda grilovat... naše bylo hovězí (sice ne svíce, ale jen zadní) ale poctivě naškrábat, pár ingrediencí a šup s tim na topinku hezky za syrova
btw: ty papriky maďároš.... znám - luxus
Bych mu tam pustil Pohlreicha a vsechny ty "sracky" by letely do kose :D

22.11.2010, 13:30 |
X-sat (M)
jojo, ten ví všechno nejlíp :-D
X-sat: sbíhají se mi sliny..to já bych nic nevyhodil, nevyměnil,všechno nechal tak, jak máš a hurááá s tím na teplo;-)) mňamka pro labužníky!

22.11.2010, 13:58 |
X-sat (M)
;-) už se to blííížííííí
X-sat: kam s tím masem půjdeš? uhelný grill na terásce, nebo elektrický v garáží?? přeji za chvíli dobré chuti;-) a pak nějaký fotečky jak se to smaží a finále na prkénku;-)

22.11.2010, 14:27 |
X-sat (M)
Žulová deska ;-)

22.11.2010, 15:39 |
empiK (M)
pak nam rekni, jestli jeste citis chut masa, kdyz to v tomhle vykoupes :)

22.11.2010, 19:46 |
JA Milane pro kolik je to lidí?

22.11.2010, 23:24 |
X-sat (M)
22 lidí, celkem 60 plátků, půlka vepř a druhá kuře. O chuť masa se vážně nebojte ;-) Ověřeno několikrát...

22.11.2010, 23:29 |
petrb tohle sem nemel videt sakra zrovna kdyz se chystam spat kua:D