Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Budeme grilovat :-)

 o Navštíveno 1519x o
o 21.11.2010, 18:07 | X-sat (M)
Slunce pryč, léto pryč, schýza hnus. Tak si ten život trošku "osladíme" :-) Základem je řádná příprava a naložení masíčka. Sobota 20.11.2010 noční hodiny...

foto k příspěvku  od X-sat



o 21.11.2010, 18:07 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:07 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:07 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:07 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:08 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:08 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:08 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.11.2010, 18:11 | Proffesor_W
prášková kuchyně?
o 21.11.2010, 18:11 | Kesam
A sakra :-)
o 21.11.2010, 18:12 | X-sat (M)
Tohle je trošku jiný prášek ;-)
o 21.11.2010, 18:14 | Kindlik
zrovna přemýšlím co bych snědl a tady tohle !!!! :)
o 21.11.2010, 18:15 | Legacy 2.5
Mě tam nějak nesedí ten poměr masíčko vs. pívečk :-D Teď dej ještě fotku ledničky a nebo basy venku, tam je krásná zima na správné vychlazení tekutého chleba :-)
o 21.11.2010, 18:15 | Syrup
grilovani super napad :) ale ta marinada se mi uprimne vubec nelibi!.. :(
o 21.11.2010, 18:19 | kamil306
jemně doplněna chuť masa:-D
o 21.11.2010, 18:21 | X-sat (M)
Hungarian marinados luxusos - ale s rozumem... ;-)

Pivíčko bude sudové BERNARD 11 :-)
o 21.11.2010, 19:14 | nocarret
sakru jdu mrknout co je v lednici!!
o 21.11.2010, 19:50 | hifim@ni@k
Třeba to bude dobré, ale také už všelijaké nakládání nemusím. Platí asi i zde, méně je někdy více. Ale nejsem odborník na grilování.
o 21.11.2010, 19:58 | X-sat (M)
Tohle nakládání masa není záležitostí náhody, neboj. Je to specialita manželky. Grilovat se bude z pondělí na úterý, takže necháme řádně působit :-) Už se těšíííím, mlask
o 21.11.2010, 20:02 | AllInOne
Já nevím, ale na tom není co zkazit, takže člověk tam může naládovat co mu chutná. A barva nehraje roli.

Vzpomínám, když kamarád vždycky na grilovačku donese svoje naložený maso, vypadá to jak kdyby to někde leželo v kanálu, ale má to vždy bezkonkurenčně nejlepší:o)

Nech si chutnat
o 22.11.2010, 08:15 | Bucci
taky sme o víkendu dali maso.... jenže škoda grilovat... naše bylo hovězí (sice ne svíce, ale jen zadní) ale poctivě naškrábat, pár ingrediencí a šup s tim na topinku hezky za syrova

btw: ty papriky maďároš.... znám - luxus
o 22.11.2010, 08:41 | RadekFM
Bych mu tam pustil Pohlreicha a vsechny ty "sracky" by letely do kose :D
o 22.11.2010, 13:30 | X-sat (M)
jojo, ten ví všechno nejlíp :-D
o 22.11.2010, 13:36 | giuseppe
X-sat: sbíhají se mi sliny..to já bych nic nevyhodil, nevyměnil,všechno nechal tak, jak máš a hurááá s tím na teplo;-)) mňamka pro labužníky!
o 22.11.2010, 13:58 | X-sat (M)
;-) už se to blííížííííí
o 22.11.2010, 14:13 | giuseppe
X-sat: kam s tím masem půjdeš? uhelný grill na terásce, nebo elektrický v garáží?? přeji za chvíli dobré chuti;-) a pak nějaký fotečky jak se to smaží a finále na prkénku;-)
o 22.11.2010, 14:27 | X-sat (M)
Žulová deska ;-)
o 22.11.2010, 15:39 | empiK (M)
pak nam rekni, jestli jeste citis chut masa, kdyz to v tomhle vykoupes :)
o 22.11.2010, 19:46 | JA
Milane pro kolik je to lidí?
o 22.11.2010, 23:24 | X-sat (M)
22 lidí, celkem 60 plátků, půlka vepř a druhá kuře. O chuť masa se vážně nebojte ;-) Ověřeno několikrát...
o 22.11.2010, 23:29 | petrb
tohle sem nemel videt sakra zrovna kdyz se chystam spat kua:D
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3177 sekund.