Navštíveno 1108x

20.11.2010, 21:21 |
AR Co myslíte, je výhodnější jit do auta přímo ze salonu z nabídky premium selection nebo je to jedno a když seme klasika z bazače vyjde to na stejno?
Auto by bylo max 2 roky a kilometrově do 40tis.
Hlavně mě jde o možnost záruky. Právě v tom PremiumSelection by měli dát 2roky záruku a nějaký předprodejní servis. Ale ta záruka by snad mohla jít vyřídit i pokud se auto veme přes bazáč ne?
chceš li záruky jdi rovnou do BMW

21.11.2010, 09:45 |
AR no to bych i šel, jenže maji poměrně dost omezenou nabídku :( vuz co sem měl vybrán tento tyden zmizel než sem tam stihl dojet no :(
Já kupoval svou e39 jako sedmiletou po druhym majiteli taky přímo u BMW. Dali mi rok záruku na zkrytý vady i na to, že kdybych se dopídil, že kilometry byly stočený, mohl sem odstoupit od smlouvy! Osobně bych si asi nikdy z bazaru nic nekoupil. I předchozí auta sem kupoval přímo přes autorizovaný prodejce a faktem je, že sem nikdy s žádnym svym autem něměl jedinej problém...

21.11.2010, 15:43 |
ps <flejm>
Nejlepší BMW = žádné BMW :D, aspoň o jednoho arogantního řidiče na cestách míň O:-)
</flejm>
2 ps: to mal byť akože vtip? Skôr by Ti sadlo
<psježebrák>blabla</psježebrák>

21.11.2010, 15:51 |
ps 2 Slim: Jo :), ale trochu založený na osobních zkušenostech

21.11.2010, 15:56 |
Syrup | Upraveno: 2010-11-21 17:17:06
nevim nevim jestli se vyplati kupovat auto z premium selection, kdyz je tak o 30-40% drazsi nez to samy dejme tomu z nemecka nebo tak... ale zalezi na kazdyho rozhodnuti samozrejme.
ps: jako Slim

21.11.2010, 17:36 |
AR ps: jestli to byla narážka na mě že mi uteklo tak tě zklamu protože již nějaký ten rok sem štastným řidičem bmw...
syrup: a právě o to jde, to co sem našel třeba v bazáči je prostě levnější než v premiumselection, totéž když je to za hranicemi. otázkou právě je jestli má cenu připlácet za premium selection.

21.11.2010, 18:19 |
Syrup AR: asi zalezi v jaky cenovy kategorii se pohybujes. Jestli u auta do 2 let stari a 40t km tak bych asi premium selection moc neresil, jelikoz to auto je vzasade novy. Jestli to ma stazeny kilaky ze 140ti na 40 si myslim poznas, pokud mas uz nejaky ten rok bawo, tak si myslim ze neni co resit...
ps: jako vtip nic moc. Všichni lidi si nekupujou BMW jako nástavec na pin.oura. Stejně jako všichni řidiči superbů nejsou vrazi.
Ale to je fuk, chtěl sem jen říct, že auto, který sem si u premium selection koupil já, bylo za nižší cenu, než bylo běžně k sehnání a ve stavu o 100% lepším, než bylo běžně k sehnání. Asi sem měl větší kliku, než sem si myslel :o)
Jinak teda úplně moc nechápu dvouletou ojetinu s nájezdem 40tkm. Dělám v operáku už celkem dlouho na to, abych věděl, jak lidi s autama jezděj a jak je obměňujou. Kolik lidí si myslíte, že si koupí BMW a za dva roky při nájezdu 20tkm/rok ho chce prodat za půlku? Nikdo. Takže buď má finanční problémy a jeho auto je opravdu super, tak asi nepojede do bazaru, kde ho vodrbou na kost, ale do BMW, kde opravdu oceněj, že je to auto v dobrym stavu a pak ho pod dobrým jménem firmy prodávaj za víc peněz. Nebo se dvouletejch aut zbavujou ti, kteří najedou 100.000 ročně a volítaj to jak prasata -neni ji málo! Ty samozřejmě v premium selection nepochodí, tak jdou do bazaru. A co udělá bazarnik? stočí 200.000 na 50.000 a dá cenovku lepší než BMW. A pak jdou všichni do bazaru a stěžujou si, že nový Báwo má po 50.000km závady jak po 200.000 - úsměvné že...

21.11.2010, 19:01 |
ps 2 323Marty: Když já bohužel poslední dobou potkávám v BMW samé takové. Mít BMW je v dnešní moderní době IN a lidé kdyby dali podobné prachy co dají za BMW do jiné značky, tak mají nové auto a bez starostí, se zárukou. Ikdyž né tak cool :).
ps, kazdej ma jiny preference.. uvazujes jak kdyby vsechny auta meli stejny jizdni vlastnosti atd.. nemaj. Nastesti Te nemusi trapit za co kdo svoje penize utraci..

21.11.2010, 19:20 |
Syrup ps: jsi fakt mimo :D jasne, nekoupim si za 300 litru 330Ci s najetejma 150 k ale radsi Hyundai Getz v plny palbe, protoze to je preci "novy auto bez starosti" ... OMG

21.11.2010, 19:24 |
ps 2 Syrup: :DDD, přečti si prosímtě zadání "Auto by bylo max 2 roky a kilometrově do 40tis." OMG