Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > RC vrtulník

o Navštíveno 1494x o
o 19.11.2010, 17:40 | dolph
Podařilo se mi v práci vychytat akci tak jsem si za korunu pořídil vrtulník Swift S 929 Trex 100. Ale bohužel k němu nebyl návod. Má s ním někdo nějakou zkušenost? Myslím nabíjení, lítání, atakdále.. je to první rc vrtulník nebo spíš vrtulníček co držím v ruce. Danke

o 19.11.2010, 17:41 | dolph
Jinak mě to teda šíleně chytlo :)) lítání nahoru dolu a lehce dopředu mi jde.. jinak je to se mnou bída :)
o 19.11.2010, 20:36 | Kesam
Je plastovej já mám za 9 euro z německa ještě z polistyrenu s vrtulí i vzadu a nabájím ho z ovladače docela sranda na to lítání po pokoji :-) ale docela složité ovládáni.
o 19.11.2010, 20:39 | Zdeny60
www.mojehobby.cz

Tam se dá něco dočíst, jinak doporučuji simulátor:-)
o 19.11.2010, 21:38 | dolph
nabíjení už jsem vyřešil.. a pomalu se rozlítávám :-)
kesame tento je kovový a jak jsem měl možnost zjistit tak docela těžce rozbitelný :))
o 19.11.2010, 21:55 | Kesam
Jsem byl v modelářství a tam nám ukazoval ten simulátor za 700 že je to lepší než vrtulník rozmlátit.Prej tam přišel frajer bafnul vrtulník za 17 000kč nějak se vrtal ve vysílači nastartoval vrtulník se zvednul a stoupal a stoupal a stoupal až zmizel a někde spadnul :D
o 20.11.2010, 20:18 | mrazik
Me staci, kdyz vyletim s klonem Trexe 450 a mam oroseny celo, kdyz to zacne delat co nechci.
o 20.11.2010, 21:01 | dolph
No tak ten tvuj Trex je myslim trochu jina liga než ten muj mikromini komár :)

Ale ted me trápí jedna věc, doufám že je tady někdo kdo by mi mohl poradit. Když s tím komárem vzlítnu tak strašně táhne dozadu, nevím jestli jsem třeba něco nepokřivil když jsem s tím prásknul o zem, ale pěkně mě to sere :) .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3605 sekund.