Navštíveno 713x

18.11.2010, 18:55 |
dolph Hoj.
Jelikož mě už přestává bavit ten náš krám "felicie" tak na přechodnou dobu (cca 2roky) bychom chtěli pořídit něco jiného a asi trojkového golfa. Takže se ptám. jaký motor? URČITĚ NE diesel. 1.4 a 1.6 taky ne. takže pak už asi zbývá jen 1.8 2.0 anebo VR6 ale to podle mě budou vylítané jebky. Co vybrat? Na co dát bacha? Spotřebu neřeším (fela mi žere 12 a nohou to není). předem díky

18.11.2010, 19:05 |
TROY 2.0 bude vylítanej - hlavně 8V nuda, 16V sehnat zachovalej bude za ranec
VR6 tuplem nebo to nezaplatíš
Nevim proč né diesel ;) - mám 1.9 Tdi 81Kw a vklidu.
Hlavně za 2 roky nebued už G3 aktuální,ale spíš G4
nedavno jsem prodal docela peknou verunu za 45.motor na tom byl hodne dobre
je to o stesti na jakej kus natrefis ,no

18.11.2010, 19:17 |
dolph No dobře.Kdyby už fakt nešlo jinak tak bych teda překousl i diesel, ale to až v krajní situaci.
a ty dva roky jsem myslel tak,že dva roky pojezdím v golfu a pak měním za auto novější/nové .
Hm tak mě tak napadá je i nějaká jiná varianta auta mimo golfa?
no měl jsem TDI 66kW a super motor, žádnej problém jsem s tím neměl. Jinak 2.0 bych asi nebral, nejlíp možná ta 1.8, ale tam už není moc rozdíl od 1.6. Tu 1.6 jsem měl taky několik let a v pohodě,celkem spokojenost, akorád to není žádnej závoďák...
seat ibiza, mají více aut na trhu se silnějšími motory, myslím že i 1,8 16v, 2,0, 2,0 16v, a mají i většinou ty silnější TDi než je u Golfů 3
ale hnije to takže pokud nenarazíš na kus tak budeš s korozí na tom stejně jako u felicie..
sežen audi 80 v pozinku a motory mají taky podobné co koncern...
s tou 1.8 bych tvrdil opak.motor vicemene ze dvojky golfa,jednobod a kdyz koupis tu slabou 55kW verzi tak opravdu nic moc.ten dvoulitr je modernejsi motor uz o neco.aspon to ma ctyrbod.......
Já měl mimo jiné auta i VW Golf II s 1,8i 66kW čtyřbod (šílený na seřízení K-Jetronicu resp. KE-Jetronicu já měl bohužel typ vstřikování něco mezi-dělali to asi rok). Pak jsem měl Seat Toledo 1L 1,8i 66kW MonoJetronic a to byl ideální a naprosto bezproblémový motor. Ani jedna závada na motoru za asi čtyři-pět let. Požíval se samozřejmě i v G3. Není to závodník, ale jel jsem po větru i 190km/h. Spotřeba kolem 7,5 l/100km. Doporučuju.
Bud tdi a nebo vr6.U obojiho radsi priplatit za stav.Ale to plati u vsech aut.U tdi potesi mala spotreba a snadna dostupnost nahradnich dilu a z benzinaku si radsi vezmu verunu ktera nezere o moc vic nez ostatni benziny a ma aspon krasnej zvuk a neco malo i jede.

19.11.2010, 17:36 |
dolph Kurnik. Vy mě asi fakt zlomíte na tdi.. Každopádně mám teď ještě do minimálně února čas na vybírání. co jsem tak koukal většinou všechno šrot resp. nic moc stav :-/ myslím Golfy. Musím oblítat lokální bazary a nějaké ty avízovky.