Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PC-Modrá smrt

o Navštíveno 782x o
o 18.11.2010, 18:51 | kuchta
Zdravím.Mám takový problém s PC a to je modrá smrt.Vždy v tu nějvíc nevhodnou chvíli mi prostě počítač zdechne a objeví se modrá obrazovka.Už sem zkoušel všechno možný ale problém nadále zůstává. :-( Neřešili jste to někdo co stím.Za každou radu děkuju.A operační systém mám Windows 7.Tady je seznam komponentů co obsahuje PC:
Zdroj: [ Link ]
Disk: [ Link ]
Základka: [ Link ]
Grafika: [ Link ]
Procesor: [ Link ]
Ramky: [ Link ]

o 18.11.2010, 18:52 | michal_smsmsm (A)
spis vyfot tu modoru obrzovku a dej sem fotku...
o 18.11.2010, 18:53 | Kacko
Co znamena nejvic nejnevhodnejsi chvile? Kdy napr?
o 18.11.2010, 19:06 | 1kw
Pri jake praci se to stava? opis nebo vyfot kod na te modre obrazovce, rekl bych ze ten zdroj je na ten procesor a grafiku hoodne slabej mozna to bude tim :(
o 18.11.2010, 19:19 | kuchta
No ono to je tak že naskočí modrá obrazovka a tak asi po 2sekundách zmizí a počítač se restartuje.A někdy se jen tak z ničeho nic restartuje a při následným zapnutí se to ptá jestli chci systém windows spustit odvyklým způsobem.Občas se to stane když sem jen na internetu,kyž hraju nějakou tu hru nebo když koukám na film.Fakt už nevim co stim.A zdrojem to asi nebude.Protože sem to zkoušel měřit i wattmetrem a při plný zátěži si vezme něco kolem 300W.
o 18.11.2010, 19:45 | 1kw
Pro moderni pc komponent je rozhododijici +12V vetev, ktera napaji nejdulezitejsi casti pc jako cpu, gpu.. a ta u tveho zdroje je schopna dat jen 20A a to je fakt malo, navic ma pasivni PFC a tudis i malou ucinnost, o znacce ani nemluvim. Jestli mas dobre vyresene chlazeni tak to bude tim zdrojem ale treba se mylim:)
o 18.11.2010, 19:54 | kuchta
No na grafice mám [ Link ]
A na procesoru mám [ Link ]
A všechno je na dotek jen vlažný.
o 18.11.2010, 20:13 | 1kw
Hmm chlazeni by melo byt ok. Nejdrive bych zkusil proverit pamet RAM napr. timhle [ Link ] treba to bude tim ale vsechno nasvedcuje ze to bude ten zdroj (podle me pracuje na hranici svych moznosti a kolisa napeti). Kdybys mel treba moznost pujcit si jiny/lepsi zdroj...
o 18.11.2010, 22:02 | Bladzej
Nechci plašit, ale tyhle zdoje rádi ničej základovky. Xilence nikdy, nikam, nikomu.
Jinak jako nademnou- skusil bych ramky.
o 18.11.2010, 22:49 | Jozzo
Hoši já to vidím jasně,je to slabý zdroj.Těch 500W neviděl ani z rychlíku a ta sestava při zátěži taky něco pápne...
o 22.11.2010, 22:10 | kuchta
Tak sem to projel tim Memtestem a nehodilo to ani jednu chybu.Zkoušel sem tam mrsknout i jinej zdroj a problém přetrvává.Ještě někdo nějakej nápad???
o 22.11.2010, 22:13 | Bladzej
hmm, případně vyzkoušet jinou základovku i zdroj.
o 22.11.2010, 22:15 | kuchta
Takže rovnou koupit celej novej stroj :-D
o 22.11.2010, 22:16 | Bladzej
to záleží na tobě, ale díky tomu původnímu zdroji bych to fakt přisuzoval základovce.
o 22.11.2010, 22:19 | kuchta
Že by ten zdroj zrychtoval základovku?
o 22.11.2010, 22:19 | Bladzej
přesně.
o 22.11.2010, 22:22 | kuchta
A kua.Pěknej grázl ten zdroj.Takovej dotaz,mám šanci na reklamaci???
o 23.11.2010, 09:40 | Bladzej
Vyndej !opatrně! základovku a pečlivě ji prohlídni pod dobrym osvětlenim, třeba i lupou. Nesmí bejt poškozená, jelikož i sebemenší škrábaneček, byť ne tvojí vinou a reklamaci ti neuznaj. Hledej cokoliv anomálního. Mohlo by to bejt v okolí 12V/4pin konektoru pro napájení CPU. Pokud najdeš něco divnýho, tim to může bejt. Když nic nenajdeš, tak nejlíp vyzkoušej všechny komponenty na jiný desce a pak jim to tam stejně dones :)
Zanes zdroj i desku s tim, že zdroj likviduje desky a deska je v pháji.
Aspoň takle jsem uspěl- na desce byl vypálen jeden čip. Ten kluk co jsem mu to dával, tak uvedl do protokolu něco ve smyslu, jako že jsem to mohl poškodit i já, ale reklamace uznána :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.