Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Cyborg Saitek myšky - zkušenosti?

o Navštíveno 807x o
o 17.11.2010, 11:42 | DaveX
Ahoj, uvžuji dost o této myšce, bohužel ji nemám kde zkusit, tak se chci zeptat, zdali s něma někdo nemáte zkušenosti. Konkrétně jsou to tyto [ Link ] R.A.T 3 a R.A.T 5. Celkem mě zaujaly z recenzí a videí, které jsem viděl. Strávím u počítače hodně času kvůli škole a někdy si i rád zahraju nějakou tu hru.

Dále by tu pak byla ověřená G500 [ Link ] ale chtěl bych zkusit něco nové ;)

o 17.11.2010, 13:04 | Knightey-
Fuj to jsem se lekl :D
Tak je teda oskliva :)
Osobne radeji do te G500 (kterou ted mam) ci nejaky Roccat Kova ci Kone+ :)
[ Link ]
[ Link ]

musim uznat ze trailery ma firma Roccat snad jedny z nejlepsich :)
o 17.11.2010, 13:08 | dragoczskill
o 17.11.2010, 13:11 | dragoczskill
Do ted mám logitecha G7 karbonovou verzi na akumulátory a mám jí už 4 roky a celkem vpoho ale už někdy klikne 2x a to mě stvě tak pujdu do této :) [ Link ]
o 17.11.2010, 14:18 | DaveX
Knightey: tak ty Roccat vypadají hodně dobře :)
o 17.11.2010, 14:35 | NEMO
Můžu doporučit [ Link ] (lepší myš jsem neměl)
o 17.11.2010, 14:54 | muSlim
Ja by som doporučil Razer, trebárs Mamba je neskutočná (aj cenovo samozrejme). Doma mám už nejaký čas druhý Copperhead a neviem si ich vynachváliť...
o 17.11.2010, 18:04 | Knightey-
Ono defakto kazda z tehle mysi uz docela na urovni :)
Takze fakt je jedno kterou si vyberes, vybavenim jsou na tom obdobne, uz je to akorat o stylu a od toho jak ti sedne do ruky :)
Ja jsem Logitechovej, mel jsem MX510, MX518 a ted tu G500.
Ale kdybych sel do jine, koukam po osvedcenych znackach, takze ty Roccat, Razer, Logitech, SteelSe​ries, Speed Link jako levnejsi varianty bych kouknul po A4techu nejakym ale spis ty predtim. Ostatnim bych se radeji vyhnul :)
o 17.11.2010, 20:39 | hanx
Jestli můžu doporučit tak [ Link ] a nebo sehnat G5, je to luxus myška...
o 21.11.2010, 10:22 | hifim@ni@k
Já používám už 6 let Logitech z řady MX a pokud by umřela, tak jdu opět do této řady:

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3168 sekund.