Navštíveno 644x

zdravím,
koupil jsem nový router D-link DIR-635 a přenosovou rychlost mám na něm jen 4mb/s ale když připojím starý d-link dir-625,tak 16mb/s nevíte co mám špatně nastavené?Jedu přes upc kabelovku
divný je,že jsem jednou celé nastavení vyresetoval a pouze nastavil připojení k internetu a rychlost byla 16mb/s.pak jsem ssi nastavil heslo na wifi,šifrování,restartoval jsem a jede to zase pomalu
pokial mas heslo vo wpa2 tak to zerie dost velku cast pasma. skus nastavit wpa alebo idealne wep a malo by to pomoct. ak nie, tak by som este skusil update firmware....
no pořád si s tím hraju,ta rychlost různě kolísá!měřím to zároven na pc propojeným s kabelem a i na ntb přes wifi!ted už je rychlost kolem 14mb/s což už je ok.pořád to něják restartovávám a tak,tak snad to bude už jen lepí.každopádně to nechápu no.Já mám vždy wifi zaifrovanou přes wpa2 to snad nemůže ovlivnit lan
aha, myslel som ze merias rychlost na wifi..... pokial to kolisa na lan tak skus ten firmware. alebo ten d-link zahod a daj si nieco normalne..... idealne linksys, belkin, netgear alebo nieco podobne...
už je rychlost normální celkem,potřebuje asi čas na zpamatování.je to kupovaný přes ebay asi z hong kongu.mě ten d link nevadí,měl jsem předchozí verzi,která taky lapala jak měla,tak jsem chtěl trošku vylepšit signál atd.mám na tom docela dost velký antény.