Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Router pomalá rychlost internetu

o Navštíveno 644x o
o 16.11.2010, 13:56 | LukeFab
zdravím,
koupil jsem nový router D-link DIR-635 a přenosovou rychlost mám na něm jen 4mb/s ale když připojím starý d-link dir-625,tak 16mb/s nevíte co mám špatně nastavené?Jedu přes upc kabelovku

o 16.11.2010, 17:06 | LukeFab
nikdo neví?
o 16.11.2010, 19:26 | LukeFab
divný je,že jsem jednou celé nastavení vyresetoval a pouze nastavil připojení k internetu a rychlost byla 16mb/s.pak jsem ssi nastavil heslo na wifi,šifrování,restartoval jsem a jede to zase pomalu
o 16.11.2010, 20:18 | jasisoft
pokial mas heslo vo wpa2 tak to zerie dost velku cast pasma. skus nastavit wpa alebo idealne wep a malo by to pomoct. ak nie, tak by som este skusil update firmware....
o 16.11.2010, 20:29 | LukeFab
no pořád si s tím hraju,ta rychlost různě kolísá!měřím to zároven na pc propojeným s kabelem a i na ntb přes wifi!ted už je rychlost kolem 14mb/s což už je ok.pořád to něják restartovávám a tak,tak snad to bude už jen lepí.každopádně to nechápu no.Já mám vždy wifi zaifrovanou přes wpa2 to snad nemůže ovlivnit lan
o 16.11.2010, 20:32 | jasisoft
aha, myslel som ze merias rychlost na wifi..... pokial to kolisa na lan tak skus ten firmware. alebo ten d-link zahod a daj si nieco normalne..... idealne linksys, belkin, netgear alebo nieco podobne...
o 16.11.2010, 20:37 | LukeFab
už je rychlost normální celkem,potřebuje asi čas na zpamatování.je to kupovaný přes ebay asi z hong kongu.mě ten d link nevadí,měl jsem předchozí verzi,která taky lapala jak měla,tak jsem chtěl trošku vylepšit signál atd.mám na tom docela dost velký antény.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.