Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > za*raný vánoce

o Navštíveno 1613x o
o 16.11.2010, 13:15 | party_boy
Tak pánové, jak jste na tom s vánocema? Já je teda dost nemusim. Už zas vidim jak budu mít v žilách místo krve pěnu. Kdyžtak sorry za blbý téma, ale docela mě zajímá jak je na tom zdejší komunita.

o 16.11.2010, 13:19 | crazyape
Taky je moc nemusim hlavne vzdycky pred vanocema setrit a potom vymejslet co koupit....
o 16.11.2010, 13:34 | Lucni.konik
Pohoda, těším se, jak si to budou užívat dětska. Letos jsme si s manželkou "nadělili" barák, kde jsme cca 2 měsíce a tak bude radost především pro děti. Nedělám si z toho nějak hlavu. Pomalu dodělávám barák, tak mám nervy napjaté jiným směrem.
o 16.11.2010, 13:35 | Syrup
nasrat vanoce
o 16.11.2010, 13:39 | Kubais
Přidávám se k většině, rok od roku mě serou víc a víc.Přetvářka pohody a radosti v jeden jediný večer. Nacpat si pupek a stačilo by. Nepotřebuju další ponožky:)
o 16.11.2010, 13:51 | tommas
Jj, jeden z nejotravnějších večerů v roce, plnej přetvářky, zbytečnýho stresu, shonu. Zlatě vypadnout někam na hory...
o 16.11.2010, 13:53 | AllInOne
místo radosti stres, nasrání, vyčerpání....jebat toho buzerantskýho ježíška :o)
o 16.11.2010, 13:54 | Arnie_one | Upraveno: 2010-11-16 15:15:41
Taky pohoda, 4 mesie v novym baraku :) malej kluk se tesi uz ted, musime udelat stromek venku :)

I me jdou myslenky jinym smerem, jak dodelat terasu v listopadu :) jak nepromarnit pekny dny (grilvoacka)

Jinak vseobecne je to zmatek a shon a tomu se chci co nejvic vyhnout.
o 16.11.2010, 14:00 | JP
Jediný co mi na Vánocích vadí je, že po létě vylezou lidi z děr a začnou všude překážet. Nevim kde se jich vždycky najednou tolik vyrojí... Nejradši mam červenec, když všichni někam vypadnou. V obchodech nejsou fronty, na silnicích prázdno, na poště prázdno, do toho sluníčko... už aby to tady zase bylo:-)
o 16.11.2010, 14:02 | choze
do kakanálu s tím....
o 16.11.2010, 14:13 | Alííí
Přesně jako JP, a za rok SNAD jako Lucni.konik a Arnie_one. :-)
o 16.11.2010, 14:43 | Petura
tak souhlasím s ostatníma, zbytečný stres, shon, vyházený peníze za kraviny, apod ...
ale na druhou stranu se těším, protože kluci už poporostli a budou to vnímat jinak než loni, a tak jsem zvědavej kolikrát převrátí stromek apod ... :o)
o 16.11.2010, 14:54 | fredh
Ty mraky lidí už mě serou teď. Ale já se víc těším na leden, kdy padnou na všem ceny a já budu utrácet, a pak pojedu na hory a budou se slavit několikery narozky... jo, zasraný vánoce...:)
o 16.11.2010, 15:03 | Yawor
jako JP ;-)
o 16.11.2010, 15:07 | Augi
Já mám Vánoce rád, rád dávám dárky, rád dělám lidem radost, na tom snad nic špatnýho není ;-)
o 16.11.2010, 15:10 | muSlim
To nejak prežívate podaktorí ne? Ako Augi... :-)
o 16.11.2010, 15:25 | Atrey
tenhle rok už mám nakoupeno (kupuju jen pro rodiče, s ostatníma jsme dárky zavrhli) a 19.12. odlétám za teplem a vracím se 3.1. :))
o 16.11.2010, 15:56 | 323Marty
Nenávidim vymejšlení dárků a utrácení za blbosti. Mám dvouletou holčinu, takže určitě koupim stromeček a třeba i kapra do vany, ale lítat jak debil po obchodních centrech a prát se s lidma nebudu. Malá dostane nějakou hezkou hračku, něco na sebe, to už máme dávno koupený, stejně od nás dostává věci ve chvíli, kdy se nám něco líbí, tak jí to koupíme. Nevim, proč jedinym dnem, kdy by na sebe měla bejt rodina hodná, by mělo bejt 24.12. S přítelkyní si nadělíme nějaký lyžování v Dolomitech a je klid. Vánoce mám rád, ale nešílim z nich.
o 16.11.2010, 15:59 | madmaik
me uz to zacina stvat ted,na poste uz zacina bejt mraky lidi v kramech to samy. doma stejne dostanu akorat ponozky. Jediny co beru ze sou to letos moje asi posledni spolecny vanoce s rodinou.hned po vanocich se vsichni stehujou pryc a od ledna bydlim sam :) ale vubec se na ne netesim.
o 16.11.2010, 16:00 | Kesam
Já jxsem radši když mi to nakoupí segra a pak jí dám lowe :-)
o 16.11.2010, 16:00 | TROY
)))))))))))))))))))))))))) já mám vánoce rád hlavně z důvodu,že se pořádně nažeru jinak je mi to fuck ),ale asi jinak to prožívaj rodičové )))))
o 16.11.2010, 16:12 | J-T.
Tak koukám že jsem tady asi jediný co má vánoce opravdu rád :-O
Rád kupuju dárky a ví se to o mě, takže se i každej těší co ode mě dostane, jelikož z 95% se trefím co ten danej člověk chce. A asi i jeden z mála, kterýmu udělá větší radost, radost obdarovaného než dárky co dostane...

Kupuju ale dárky zásadně průběžně, takže mě se honění po krámech 23.12. netýká a jsem v klidu.

VIVAT ježuch :-)

BTW: Podotýkám že zatím vlastní děti nemám ....
o 16.11.2010, 16:21 | guster
Jo ty davy lidí všude to je na kekel, to utrácení taky nic moc, ale nějak si z toho hlavu nedělám, je to jen datum. Jestli si chtěj lidi bláznit at si blázněj, já si budu žít i nadále i 24.12. svůj jednoduchej život jako každej jinej den
o 16.11.2010, 16:28 | guster
Nechci teda aby to vypadalo jako že vánoce neslavim. Mě nějak extra nevaděj, ale chtěl jsem tim říct že si je dělám tak jak chci a z toho blázince okolo si nic nedělám.
o 16.11.2010, 16:33 | Dudelina
Mně vánoce nevadí, já si tu pohodu udělám. Prostě když nevím dárek, tak koupim nějakou univerzální maličkost a dotyčnému prostě na férovku řeknu, že jsem nevěděl co a kraviny z nutnosti nekupuju.
Pak většinou něco příhodného koupím v průběhu roku.

Těším se na lyže atd.
o 16.11.2010, 17:11 | sotek
Vánoce děláme pro dceru, sami se odbydem drobností. Letos sme dodělali kuchyň a obývák, takže vánoce jsme měli už dřív.
Štvou mě lidi, kteří se nudí, chtějí si povídat a akorád překážejí. Chtěl bych být úředníkem. :-)
o 16.11.2010, 17:29 | zazaa
houby vite jak vypadaj mraky lidi .... me prijde ted cela CR nejaka vylidnena :)
o 16.11.2010, 17:50 | Paczqo
Vanoce tky nemusim kvuli tomu stresu, lidem kolem, frontam atd ale jinak mi nevadi darky tak nějak normalně spiš využivam slevy v lednu na to co je nutne loni jsme si takhle dovybavyli celkem slušne byt a pohoda a letos to bude asi taky tak spíš se těšim na to až spáchám zase tak 7 - 8 kg bramborovýho salátu, nakoupí se par kg vinné klobásy a uděla kupa řízků a bude pohoda :-D
o 16.11.2010, 17:51 | FSAL
miluju lidi, miluju vanoce :-) hlavne na silvestra ;-)
o 16.11.2010, 19:09 | MaxxT
vanoce jsou v poho.. je to jen o lidech jak si je zaridi.. ja koupim darky zitra a pak si uz budu jen uzivat :-)
o 16.11.2010, 19:33 | endru.ondra
Vánoce, nějak neřešim, jen mě nebaví ta přetvářka některejch lidí, a hlavně vymejšlení dárků. Já si řeknu co chci a to většinou dostanu plus ponošky :D, Líbí se mně vánoční večírky v hospodách :D když v nich dělam :)
o 16.11.2010, 19:35 | Thomas987
ještě že budu na vánoce v práci ;-) :-)))
o 16.11.2010, 20:03 | Proffesor_W
Stejne si 90% z vas, ktery ty vanoce "serou", ten stromek nazdobi, teho kapra se salatem sezere, o volnu si odpocine, darky rozbali a na silvestra se striska.
o 16.11.2010, 20:17 | Legacy 2.5
Vánoce? Co to je?
o 16.11.2010, 20:20 | JA
malej stromeček, povolenej 1-2 dárky na osobu a užívat, upečem s polovičkou cukroví, prostě už 3 rok to praktikuju..procházka po obědě...opravdu relax..pak přijedou dětičky..a taky sem s dcerunkou a synkem smotli vánočního špeka :-)ale letos nevim, už nehulej :-)
o 16.11.2010, 20:59 | Freerider
Já se na Vánoce těším. Vždy tomu tak nebylo, ale prostě se těším.
S manželkou jsme si to zavedli vysloveně na pohodu, pečeme spolu cukroví, nějaký dárky už mám nakoupený, řeším to v průběhu roku.
Návštěvy u rodičů jsou fajn, tchán s tchýní jsou na chalupě - metr sněhu, romantika, naši jsou v pohodě.
Štědrý den - jdeme ven, okouknout venkovní stromečky, navštívíme psí útulek s nějakými dobrůtkami, pak nějaký chystání, stromeček, pak většinou jdeme posedět s přáteli, letos asi i s kapelou (takže takový unplugged minikoncert), padne nějaký panáček, i toho špeka ubalíme. Prostě parádní klídek.
A je to o to lepší, že mám už od 18. prosince volno a letos se to povede i manželce - prostě prázdniny.

JA: tak tohle je paráda :o)
o 16.11.2010, 21:59 | X-sat (M)
Co mám vlastní rodinu, prožívám Vánoce úplně v jiném levelu. A letos k tomu několika měsíční dcerka, no paráda ;-) Ale hlavu s dárky pro manželku si taky lámu...
o 16.11.2010, 22:35 | Woko_O
Ja je mam rad..nakupovat vetsinou du az 24.12..pak doma sedime a cumime na TV dame si neco malyho a potom se de s kamosema do mesta to trochu zapit a zazpivat si na pulnocni msi v 10 kam si ten papez prijede ctyrkovym golfem,obere nas o prachy,no a de se domu zpatky spat..jak v pohode..
o 17.11.2010, 00:12 | Bolthorn
Letos na ně asi kašlu, uzavřu se do sebe, zavřu se v bytě a štědrý večer zůstanu sám a budu pít..
o 17.11.2010, 02:46 | badczech
Tim ze akorat zacina leto mi ani neprijde, ze jsou nejaky vanoce. Teda krome tech davu v nakupnich centrech, Santa Clausu (spocenejch brigadniku v obleku santa Clause), firemniho vanocniho vecirku a to je vse..

Darek kupuju jenom pritelkyni a to je vetsinou jednoduchy, a pak mam dva psy, tak jim taky neco, to je jeste jednodussi a domu rodicum poslu vetsinou nejakou drobnost.. Hotovo.. Vecer se sejdem s kamarady vetsinou slavime spolu dohromady, popijem, pokecame a mame pohodu..

Takze za me:

Ja vanoce travim na plazi s prateli a nejakym tim drinkem a muzu s klidem rict, ze mam vanoce rad.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3529 sekund.