Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > služební mobil - rada

o Navštíveno 1233x o
o 15.11.2010, 18:33 | Petura
prosím o radu ohledně služebního telefonu ...
nejsem si teď 100% zda-li mám telefon i pro soukromé účely, ale jelikož mi z platu (a ostatním také) strhávají část peněz, tak si myslím že telefon je i pro soukromé účely ..
ale co chci vědět je, jestli zaměstnavatel má právo vidět podrobný výpis hovorů?
všichni platíme stejně, ale když má někdo víc tak "účtárna" chce vidět kdo kam volal

o 15.11.2010, 18:40 | Only_One
pokud je číslo pořízeno firmou tak má zaměstnavatel právo o tom čísle vědět cokoliv. Je to jeho majetek
o 15.11.2010, 18:50 | TROY
jako O_o
Je to majetek firmy a předpokládám,že při převzetí jsi dostal nějakej papír podepsat :o).
o 15.11.2010, 19:05 | filip146
naprosto v pořádku!! ty bys nechal zameěstnance si vyřizovat svoje věci tvým mobilem? služební auto taky musíš vykazovet.. :-o . já osobně mám limit 1500Kč/měs. pokud se vejdu, nikdo nic neřeší, pokud ano, tak co je navíc mi strhnou z výplaty ale nikdy to nebylo přes Kč. ale myslím, že kdybych se dostal "výš" tak se určitě bude zaměstnavatal dívat kam a komu.... . ana to má 100% právo a nárok!
o 15.11.2010, 19:07 | Petura
něco sem podepsal, ale spíš to byl jen seznam převzatých věcí než pravidla používání ...
OK, dík za info

ale je zajímavé když všichni platíme stejnou částku, tak někdo může mít provoláno víc a nemusí nic vysvětlovat, někdo díky slevám na hovorném neprovolá ani tolik kolik mu strhnou z platu ...
o 15.11.2010, 19:12 | filip146
asi by nebylo od věci se zeptat přímo zaměstnavatele a vyhnout se ryziku buzerace a strhávání.. :-)
o 15.11.2010, 19:22 | cuir
u nas na forme to taky funguje tak..jen s tim rozdilem ze mame volani 500kc a 20sms jakoby v pausalu zadara ...kdyz thole provolame tak co je navic si pak platime. Vyjimka je samozrejme ta ,kdyz by se jednalo o firemni hovory, ale to se pozna az podle vypisu. Pak clovek zaplati svoje soukrome hovory a firemni a hovory se zakazniky zaplati firma. takze sm to vyresil jednoduse. firemniho mobilu nevolam, zaridil sem si svuj tarif na volani a vim na 100% ze vse co je provolano z firemniho mobilu sou ciste firemni veci. Nesnasim birokracii a firma ma bohuzel ISO, takz papiru a vselijakejch sracek nad hlavu..nez se s nima hadat..to si tech par stovek radeji zaplatim ze sveho a mam nad tim kontrolu....takhle bych vedel velky kulovy, protoze neznam ceny hovoru jake ma zamestnavatel. Netusim kolik stoji jedna minuta nad ramec a kolik stoji sms...takze mam klid.
A samozrejme k veci...firemni cislo je jeji majetek a ma naproste pravo vedet komu volas...stejne tak jako kdyz pouzivas firemni pocitac v pracovni dobre k posilani soukromejch mejlu na svem soukromem emailu...tak pokud firma sleduje pres program tvoji aktivitu a napriklad se diva na tvoji plochu zvdalene tak neni to protizakonne kdyz si cte takto tvoji emailovou komunikaci ci komunikaci pres nejake jine kanaly (ICQ fora a pdoobne.)
o 17.11.2010, 09:57 | cendler
v bývalé práci jsem to měl tak, že jsem postupně nahlašoval soukormé hovory a ty jsem platil, oni si to kontrolovaly a pokud se na něco volalo častěji, tak chtěly vědět co to je za číslo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.