Navštíveno 6224x

No ty to teda narovnali... :o( tohle doufám neprojde..
[ Link ]
Vubec se mi to logo nelibi a doufam že na jednani PR škody na konci listopadu to neschvali resp že nebudou logo měnit jinak se pracovně nezastavim. Takže taky doufam že je to joke

15.11.2010, 17:07 |
FBS Proč ne...
To je jak s každým novým modelem od nich. Vyšel facelift Octavie a každej ohrnoval nos. Teď si to jak paka hromadně předěláváme na facelift skoro všichni.. :-)
Lego system forever...
Vypadá to jako ježek. Moc se mi to nelíbí.
Mám podobný pocity jako Paczqo...vůbec se mi to nelíbí..nejlíp to asi všechno vystihuje tahle citace z článku:
"Otázka je, jestli je to v případě značky Škoda na místě. U značek, které mají značnou historickou hodnotu a dlouhou tradici bývá přístup jemnějších a menších změn výhodnější. Lépe podporuje vnímanou kontinuitu značky. U nás se podobně pracuje například s logem Pilsner Urquell," míní Charvát.
Zásah Škodovky přirovnal k přeměně americké značky Pepsi, která se razantní úpravou loga snaží vymezit vůči Coca-Cole. Ta se naopak drží tradice a logo mění pouze v poměru velikostí a křivek. "Otázkou je, jestli by v případě Škody nebyl lepší přístup ve stylu Coca-Cola," dodal Charvát."
FBS během letošniho roku škdovka už 2x měnila vzhled loga sice nepatrně ale změny tam jsou, poměr k pismu atd aspon na chvili by si s tim mohli dat pokoj a věnovat tu energii jinam. :-)
Paczqo: Ty děláš někde ve výrobě kde se dělají loga pro Škodovku?

15.11.2010, 17:20 |
Paczqo | Upraveno: 2010-11-15 18:39:57
Tuner#2: nene ale dělám grafika ve firmě ktera uzce spolupracuje se škodovkou ktera je hlavnim partnerem a na všech našich materialech počinaje razitkama přes letaky,weby až po stanek na vystavy, vylohy, polepy aut atd všude jsou loga škodovky a každa tahle změna znamena pro mě kompletně vše předělávat s termínem okamžitě ty změny co byly během roku jsou celkem drobnosti ale podle toho nahledu v článku jsou i jiné barvy atd takže uff a PR odděleni škody je v tom dost přisně nesmi bejt ani 1%ni odchylka barvy třeba na ramečku hlavičkoveho papiru atd... jinak se děla vše znova.

15.11.2010, 17:20 |
FBS to je těžký, když škoda auto zaměstnává miliardu lidí, tak každej z nich musí ukázat výsleky svý práce... Neříkám že je to úplně v pořádku, ale je to tak... Tím neříkám že jsem z novýho loga odvařenej, vypada to hodně korejsky, první co se mi vybavilo při myšlence vidět logo v realu na autě je značka typu Kia, Daewoo, nebo indický Tata. Prostě rychlokvaška. ale nevyberem si. Debata typu: "Logo na hovno, nelíbí se mi" nezmění nic. Celej VW group to má nalajnovaný do detailu. Třeba je to záměr uměle shodit Škodu auto na nižší stupínek a prosazovat si VW, Audi. Škoda je holt "moc dobrá".
Mě je to zase naprosto jedno.. Co natom jak bude vypadat logo!??
Monička: Tradice, historie apod. Tě asi nic neříká... nehledě na to, že Škodovka v posledních letech od řady 742 to logo mění fakt moc často :-/
Paczqo: Aha, tak to je jasné, díky.
kdyby radši začly vyrábět auta než vymejšlet chůjoviny :))
s logem nemám žádný problém. Neosloví, neurazí

15.11.2010, 19:30 |
cuir "Only_One
s logem nemám žádný problém. Neosloví, neurazí"
stejne jako cela skodovka.. :D (zamerne nepisu koncern...)
Tuner: Tradice, historie apod. Ano,máš pravdu to mě nic neříká.. A aji kdyby ano myslím,že bych nějak neřešil jak bude vypadat nějaké blbé logo.. Tohle je mě akorát pro smích,že někdo řeší.. Když bude tak bude.. A každej jen muže říct,že je to hnus,ale to je tak vše.. ;-) Za mě teda naprosto zbytečné tohle probírat.. Jak říkám,jde jen o blbé logo..
Tuner: Tradice, historie apod. Ano,máš pravdu to mě nic neříká.. A aji kdyby ano myslím,že bych nějak neřešil jak bude vypadat nějaké blbé logo.. Tohle je mě akorát pro smích,že někdo řeší.. Když bude tak bude.. A každej jen muže říct,že je to hnus,ale to je tak vše.. ;-) Za mě teda naprosto zbytečné tohle probírat.. Jak říkám,jde jen o blbé logo..

15.11.2010, 19:45 |
rcman Vzhlede k tomu že se Škodovkama pracuju celý dny. Tak mě osobně se to logo vůbec nevzalo. Nicméně, neudělalo se žádný hlasování co by si tam kdo přál... Takže at tady o tom budem kecat sebevíc, Nic na tom rozhodnutí nezměníme.
Jediná možnost, je.. Že daji nový logo. A začnou klesat prodeje... Ae Škoda neni BMW nebo Porsche. Aby někdo za ty prachy řešil co bude mít na kapotě...
Tak či tak, nikdo nebude umět po paměti nakreslit tužkou na papír nový nebo starý :) .. až na vyjímky :)

15.11.2010, 21:35 |
JP Myslim že je to úplně jedno, prodeje to neovlivní. To logo mi nepřijde špatný když pod nim bude ještě nápis, ale rozhodně měli nechat původní tvar slepice, protože teď už to vypadá fakt jak slepice a ne jak okřídlenej šíp:D
me se nejvic libi ty psychorozbory, co to ve me ma vsechno evokovat:-)
...Díky nižší výšce a aerodynamičtějšímu tvaru bude schopen dosáhnout vyšší rychlosti, což opět má nejspíše symbolizovat větší dynamiku, kterou Škoda v příštím roce a dalších nabere...
...Všechno co děláme, děláme s myšlenkami na ekologii," jakoby chtěli říci tvůrci loga...

15.11.2010, 22:21 |
Kacko Me to pripomina jezka, tak to asi myslej fakt ekologicky.)
Jo, zajetyho jezka necim s dvoumontazi
... jezecek tu bude bydlet s nami :-D
je to tak, nové logo bude a z tohohle bude mít někdo pěknej průser, že to pustil ven:-)

15.11.2010, 22:58 |
Kesam rufe ho nechytnou :-)
Píchlá slepice bo přejetý ježek bo třeba květák, je to přeci úplně jedno, vždyť si ty auta kupujete jen podle čísel v techničáku v kolonce "průměrná spotřeba" :-D :-D :-D
Možná by ovšem nebylo na závadu zavést u Škody řadu log, které by na první pohled určovaly motorizaci a úroveň daného povozu - pro dieselové verze černý vibrátor, pro benzínové mikromotorizace logo s nápisem "only three" nebo rozvinutější a proložené ratolestmi "three cyls - four wheels - five seats", pro TSIčka by tam mohl být třeba obrázek odfukujícího pojistného ventilu......
Kesam - jelikož to ještě ofiko nepustili, tak to asi moc lidí (mimo těch z vývoje nevidělo) takže to nebude moc těžký to dohledat;-)
- ještě mě tak napadlo(bohužel po možnosti editu, jinak bych to přilepil do předešlého příspěvku), že je to plíživá příprava na to, až začne škoda vyrábět ty nejobyčejnější auta z koncernu(logem to začníná...) a to nové miniauto.
BTW dokážete si to logo představit třeba na kapotě superbu?
Historie loga pro ty,co nevědí...
[ Link ] Mmch žádná slepice ale indián s čelenkou a letícím šípem.. :o)

16.11.2010, 14:15 |
AR rustapha...tady je těch log nějak moc malo
AR: tohle bylo první,co jsem našel..navíc ofofiální stránky..ale to neva...jen to dokládá situaci..

Tak me napada, to modry bylo 1926-1990 a to aktualni je od 1999, co bylo mezi tim? :O))) A potom v textu uvadi ze je od 1994, ale stejne tam neco chybi :o))

16.11.2010, 20:01 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-11-16 21:20:33
Chybí tak toho hodně, doma mám celou knihu kde jsou jednotlivá loga některá i okótovaná :-) Tohle je hodně velkej výcuc.
Rustapha-659: Historie loga pro ty,co nevědí...
Spíš to mělo být pro ty který to zajímá.. :-DDD Jestli to bude takové nebo takové.. Vždyt jde o škodovku o jen o Logo..
Monička: to doufám nemyslíš vážně?
..a samozřejmě že pro ty,který to zajímá

17.11.2010, 19:53 |
Monička | Upraveno: 2010-11-17 21:13:31
Rustapha-659: Myslím to naprosto vážne..!! to je tak těžké pochopit,že mě je uplně u p*dele jaké budu logo na škodovce..!?
Rustapha-659: Myslím to naprosto vážně.. Mě tohle teda absolutně nezajímá co bude na autech za logo..

17.11.2010, 20:12 |
petrbanan | Upraveno: 2010-11-17 21:32:54
Monička: Tak na to nekoukej, jednoduchá rada. Mě zas nezajímá, že to tebe nezajímá ;)
Vyčkejte na konec listopadu pak padne rozhodnuti jak to s logem a vlastně celkovym designem škody bude.
petrbanan: Mě nevadí na to koukat.. Já se bavím když to čtu.. ;-)
Monička: to je dost smutný...Vím,že na logu nestojí svět,ale když tady v ČR budeme mít všechny,co jim všechno bude u p**ele,tak budem brzo přesně na tomtéž místě.. :o(
mmch - tohle logo už je přece jen taknějak o chlup lepší

Rustapha-659: barevně by to mělo byt asi takhle - foto z učebny na VŠ ŠA

Rustapha-659:
I když mi všechno není zrovna u pr***e jak píšeš tak nevím zrovna co v případě loga chceš udělat? Stávka? Vletět do škodovky a vynadat jim? Jak prostě rozhodnou tak bude a uděláme s tím velké prd!
Kubais: jasný,souhlasím-máš pravdu,nic s tím neuděláme...(bohužel)ale jedno mi to prostě není a nebude :o) Když už nic jinýho,tak se alespoň zajímám o dění a celou situaci :o)Možná (když už ta změna loga takhle vyšla předčasně na veřejnost se aspoň tamní mgmt /možná/zamyslí nad výběrem finálního návrhu..
to co probehlo v novinach se mi osobne taky moc nelibi(hlavne barevne sladeni), ale to z te ucebny je naprosto luxusni :)
Rustapha-659: Tebe by zase nerozhodilo např. to,že mike tyson prohrál první zápas aniž by měl už výhru 50zápasu.. Prostě v tom absolutně nic smutného nevidím..
Jako lukee_cz, logo z učebny se mi líbí moc...
Monička: to máš sice pravdu asi nerozhodilo ,jde v tomhle případě o sféry tvého/mého zájmu (když pominu srovnání značky,která funguje přes 100 let a nějakého,byť slavného rohovníka-chápu,bylo to přirovnání),ale rozhodně bych nikdy neřekl,že je to jen "blbý boxer s vybubnovanou kedlubnou"-takže je vlastně úplně fuk,že prohrál...o to jde.
No jasně tolik emocí kvůli blbýmu logu že? :o)
Jsem za všema deseti! :o)Nic ve zlým...jen diskutujeme..
Jen pro info před chvílí jsem dostal zprávu že práce na reklamních věcech s logem ŠA se pozastavuje škodovka bude skutečně měnit logo a nejen logo ale udajně celý vzhled a to na jaře 2011.

11.02.2011, 17:59 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-02-11 18:00:10
Ještě, že našli v sobě zbytky rozumu a neprošlo to co bylo nahoře avizované...
Na autech bude černo/stříbrné v prospektech a reklamě černo/zelené.

Já jsem spokojen pomalu ale jistě se vracíme k tomu co mám na svém autě a bylo bez debat nejhezčí :-D
To je docela pěkný, čekal jsem to vážně horší. Ještě bych chtěl vědět, na kterém tom lepším místě na autě to bude umístěno, nebo jak to bylo napsáno.
ve verzi co bude na autch celkem jde ale ta barevná verze je šilená ani ta změna designu webu se mi nelibi
[ Link ]
Me se docela líby to nové logo.
To jsou paka, myslel jsem, že to co jsem sem dal já je konečná, to to teda pěkně doprasili. Ještě logo na kapotě celkem jde, ale v zelené je to děs a už vůbec nechápu ten tuctový font nápisu Škoda...
Dementi...
No začínám v tom připravovat letáky atd... a je to naprostej kýčovitej eklhaft díky té vyblitě zelné barvě, ostrýnm rohům atd..., pravda dnešní doba chce same kýč ale přehánět by se to nemuselo.