Navštíveno 2412x

tak sem si pořídil na zimu mazla,co řikáte???

doufám že ti zbylo na pořádnou zimní bundu aby si neumrznul, na pořádný zimáky resp. nový aby si ho hned nehodil na budku :))
jinak normál, červený bez střechy.... holky na to pudou neb sou vymaštěný :)
a sundej ten otřesnej chrom rámeček :)
Cabrio s platenou strechou na zimu? Idealni!! :-D
kola sou nasazený už zimáky,sou to 17",na léto mám připravený 18". JO a rámeček sundám jen co budu mít nový značky:) je to hnus :)

13.11.2010, 11:52 |
JP jj jako Nismo, holky jsou vymaštěný, vlhnou z tohohle místo Cadillacu, ze kterýho je cejtit zábava na 10km:D
;-)) nemám potřebu aby z mejch aut vlhly holky.... mě stačí že výjma fiesty se za mejma autama každej otočí ať už kvůli zvuku nebo zrychlení :)) holku mám tak nepotřebuju červený cabrio na zimu :))
za mě E30 v kabru byl krasavec. E36 nebylo škaredý, ale ani nějak extra nezaujalo. Ale E46 kabro se mi nelíbí vůbec! Dokážu si v te ceně představit uplně jiny auto bez střechy!
pěkné auto na zimu, ty ji budeš trávit někde jinde než v ČR :-))
Nismo :-)
cerne ledvinky, kour kola a je to cool snezna rolba :-)
Verano: vydrz pul roku, a vsichni posmevacci co by si misto toho koupili cabrio z francie muzou akorat tak sklapnout... Gratuluju ke koupi.. Hezky..
lehkou nohu na tu zimu...jestli to neznas,tak zadni nahon v zatacce dokaze udelat svoje.. :)
Tčko...odkud přesněji z crestikovo kraje to je? :-)
ta Ibiza vedle bude asi lepsi na zimu :o)
usti nad labem :)
Woko: tvrdil mi ze to ma neustalou kontrolu trakce co nejde vypnout takže to nejde ani chtěně bokem.. nevim,nevim
ze to ma kontrolu trakce..hlave aby to melo i s tim stabilizaci ESP..

13.11.2010, 19:18 |
cuir na zimu ?? tak jo nooo.proti gustu...sak to znas...
at slouzi
jj taky ma akorat mi prijde divny ze to je na pevno a nejde to vypnout což by me nebavilo páč bych si nemohl pořádně zakravit :) jinak jak pise big_max e30 je naprosto jiná liga :)

13.11.2010, 19:28 |
Rudi na to, jak se mi E46 fakt líbí, tak ta červená fakt není dle mýho gusta! Nicméně na živo to může bejt lepší!

13.11.2010, 21:39 |
ps Pěkné a hlavně ta zábava v závějích v zimě :D, ta bude.
ujde, ale jak jsem uz daval k dobrymu... znam lepsi winterwagen :-D

tak nakonec jsi poridil :) akorad teda k ty cerveny ten chrom okolo oken :/ radsi bych to videl v cerny s cernejma doplnkama

14.11.2010, 12:10 |
Syrup Vitej do BMW kabrio klubu! V zime se s tim da jezdit naprosto v pohode, mam kamose kterej s tim sjezdil celou predchozi zimu v Praze (a ze tady byla zima s velkym Z) a naprosto v pohode.
Stabilizaci uplne vypnes dlouhym podrzenim ASC+T (nebo DSC)
a ANO, e30 je peckova v kabriu, o tom vim svy, miluju pohled na svy auto pokazdy kdyz ho vidim v garazi :)))
skoda ze to neni 330Ci, vidim to na 320Ci nebo 323Ci, zejo? ... no at jezdi a moc se nesere :)
Doporucuju se prihlasit na nasem klubu e46.bmwklub.cz ... rady tipy triky atd vsechno pohromade ;-)
syrup: 325i no sem si rikal ze to nejak musi jit vypnout aby se s tim dalo kravit :-) rikal ze to ma nejakou zimní střechu co se tam davala za příplatek.Jinak nevidim jedinej problem proc by se s tim nedalo jezdit v zime je to auto jako kazdy jiny :-) ja sam uz mam třetí cabrio z toho jedno sem mel přez zimu byl to starej kadett a nemusel sem v nem pomalu ani topit pač sem si to zafuňel jak ve stanu :)

14.11.2010, 14:31 |
AR tak strecha na zimu = hard top ;) a pokud ho mas tim lip