Navštíveno 1308x

kluci , mám takový problém ,
tchýňa má focus I a dyž chce odemknůt nebo zamknůt , tak se jí zblázní centrál - zamyká a odemyká , pořád dokola. přestane to až dyž strčí klíček do zapalování a nastartuje. včérá se nemohla dostat z auta. né že by ně to nejak vadilo , ale moja je otravná , tak se chcu zeptat , esi se stým už negdo nesetkal , čím to može byt.
díky za rady
podle mě chyba bude asi v jednotce nebo špatné nějaké čidlo od centrálu, tzn pokud chces přijít na zavadu odpoj každé čidlo na dveřich postupne a dospěješ k závěru které jsou to dveře, pač když ho odpojíš auto by pak mělo zamknout normálně
často odchází mikrospínače v zámku dveří, s troškou šikovnosti jde zámek rozebrat a mikrospínač vyměnit, vyjde na 40kč/ks. Koukni na focus forum, je tam detailní navod. Centrál začne blbnou s nižší teplotou...
teď sem se k temu konečně dostal a upřesňuju.
stačí dojít s klíčkem k autu , nemosím ho ani zmačknůt a už to jede , takže to bude ovladač - baterka , asi. uvidíme v pondělí.

13.11.2010, 17:54 |
clown promacklej spinac na dalce :o)) taky dobry .., zeptej se, jestli nahodou ty klice necim nepolila :o)
to bláznění centrálu mám u fakoně taky....musím odemykat klíčem. Je problém bud fyzicky ve vložce zámku jako takové, že se zasekává nebo je problém jenom v tom mikrospínači. Mikrospínač mám koupenej už rok, ale není čas ho vyměnit.