Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Neomezené volání - nabídněte

o Navštíveno 2395x o
o 12.11.2010, 22:35 | Bolthorn
Potřebuji neomezené volání do všech sítí za rozumné peníze. Jestli někdo o něčem víte, tak písněte..

o 12.11.2010, 22:39 | muSlim
2.7k VF
o 12.11.2010, 22:45 | Bolthorn
2.7 je drahé... zatím se mi rýsuje nabídka 1330 vč. DPH..
o 12.11.2010, 22:52 | muSlim
No vidíš to, a to Ti ešte nestačí ako rozumné peniaze? :-)
o 12.11.2010, 23:00 | Bolthorn
No jde o to, že nelze převést své číslo, ale musím si zařídit nové..
o 13.11.2010, 00:22 | Pekys
od koho to je za tyhle penize?
O2 na prvni rok a pak za trojnasobek? :)
o 13.11.2010, 08:37 | Legacy 2.5
Viděl bych to jako Pekys :-D Kyslík, nové číslo, rok med, pak bič :-D
o 13.11.2010, 09:37 | Bolthorn
nn kdepak.. je to VDF a na pořád :-) k O2 bych asi ani nešel, nemám s nimi dobré zkušenosti..
o 13.11.2010, 09:42 | lukee_cz
s prevodem cisla treba Pureline za cca 1800,- (bezi pod O2)
o 13.11.2010, 10:27 | Nismo.Power
1330 to bych taky bral :) měsíčně platim kolem 2500 posranýmu tmobile neb sem musel číslo odkoupit od firmy a tak nějak sem u těhle největších zmrdů zůstal :)
o 13.11.2010, 10:38 | Bolthorn
Nismo: tak až budu vědět víc, tak Ti písnu mail.. jsou tam zdarma i sms, ještě čekám na odpověď, jestli jsou v tom i data.. prý se ten tarif dá poskládat podle potřeb, ale jak říkám, čekám na info..
o 13.11.2010, 12:21 | fredy
ja mam od T-mobile neomezené volání zdarma sms do všech sítí a internet v mobilu za krásných 600 + DPH ale nemůžu dodat, jen se chlubím :D
o 13.11.2010, 17:09 | Drtič
Bolthorn: Tak když to budeš posílat nismovi, tak zrovna udělej kopii i mi. Díky
o 13.11.2010, 19:20 | cuir
otevri okno a volas zadara... ;)
o 14.11.2010, 11:24 | Area51
Bolthorn: Měl bych taky zájem :) Řešim něco takového do gsm brány pro malou firmu :) poutnicek na gmail.com Dikec moc:o)
o 20.11.2011, 11:47 | madaros
Takže se opět naskytla nabídka na neomezené volání za 800,- Kč (volani,SMS,4 mms, 300 MB FUP ) od O2..

pro bližší info pište, nabídka je omezená pro určitý počet lidí ;)
o 20.11.2011, 17:14 | Bolthorn
madaros: no už jsem přes Tebe tenkrát s někým mluvil.. nebyl mi schopen přesně zodpovědět otázky, poslat do mailu návrh smlouvy, a ani to s kým budu vlastně jednat a komu budu podepisovat smlouvu, že se prý vše dozvím na osobní schůzce.. docela mě rozhovor s nějakým panem s ukrajinským přízvukem odradil a působilo to na mě dost nevěrohodně..
o 20.11.2011, 20:20 | madaros
týpek je čech se španělskejma předkama a žil x let v USA :-D

každopádně nějaký doplňující info:

dalsi upresnujici info na ktery se me par lidi ptalo...

cislo bohuzel musi byt nove od O2
mesicne budes platit fakturu 800Kc firme ktera ma tuhle VPN sit a tarif, platis na ucet pod svym zakaznickym cislem
zaruku dostanes 6 mesicu nato kdyz nebude nejaka z podminek splnena (zdrazi se pausal,zkrachujou,atd...)
tarfi si muzes zaridit pres kontaktni osobu na kterou ti dam kontakt

zadna smlouva znamena bez zavazku na XX mesicu...

registrace se uzavira ve stredu 23.11., dalsi se otevre az pristi rok v tuhle dobu,jede to takhle uz 3.rok..
o 20.11.2011, 21:15 | Bolthorn
Jednalo se přesně o tuto nabídku neomezené volání za 800,- a aktivační poplatek 3tis., ať si každý udělá obrázek sám. Za celou dobu co jsem sháněl nějaké neomezené volání, mě ani jedna nabídka VIP clubů apod., nenadchla. Jejich smlouvy jsou divně postavené a neriskoval bych využívat takových to služeb. Navíc jak uvidíte z mailové komunikace, tak konkrétně u této nabídky mi nebylo ani vysvětleno s kým vlastně mám jít na schůzku a co vlastně mám podepsat.. Takž za mě je nejlepší využít služby přímo od operátorů..

JÁ > Ahoj,
>
> měl bych zájem o neomezené volání v sítí O2, možná i o několik čísel.
>
> Platí to ještě?

ON: >>>> Ano,jiste,je to volání úplne do všech síti(i pevne linky neomezeně).Pokud
by
>>>> Vás zájem byl skutečně vážný,muzu Vám domluvit schůzku s dealerem

JÁ: > O.K. Jsem z Liberce.. Co ten aktivační poplatek? Nejde snížit? ten mi tam
trochu nesedí? Čekám ještě na jednu nabídku, poté potvrdím.

ON: Mno pokud byste si vzal více čísel,tak by samozřejmě došlo ke snížení

PAK NÁSLEDOVAL TEL. ROZHOVOR A NAPLÁNOVÁNÍ SCHŮZKY

JÁ: > Ahoj,
>
> než někam pojedu v neděli, tak mi prosím Tě zašli název společnosti, která
tento tarif zprostředkovává, návrh smlouvy, s kým bude podepsána, komu budu
platit faktury zda opravdu O2, apod., podrobné podmínky. Potřebuji si být
jistý, že v tom nebude žádný háček a že vím dopředu opravdu vše, jakmile totiž
pojedu do Prahy a v neděli a dozvím se něco co mi nebylo řečeno, tak se akorát
tak naštvu a otáčím to. Snad mi rozumíš.
> Díky Jakub

ON: Jasné ze rozumím,bohužel tyhle materiály nemám k dispozici,ale muzu te ujistit a
zaručit se,ze zádný háček v tom není.Dealer předběžne pocita s tou neděli
odpoledne.Chápu tvoje obavy,ale je to skutečně všechno ferove a přímo s O2.Taky
sem se strachoval,ale nelituju.Neboj Sem si jisty,ze budeš spokojenej

JÁ: o.k. ale bylo by fajn mi ty materiály poslat, moje přítelkyně je právnička, tak jí to chci nechat zkouknout.. abych ji nemusel v neděli tahat sebou.. Já se jinak nebojím, jen jsem opatrný..

ON: Bohužel to není v mých silách,je to smlouva jako kazda jina od O2.klidne privezte i slečnu:-) není to zadnej podvod

JÁ: A jméno společnosti?

ON: Přímo O2

JÁ:
> O2 nemá dealery jako takové, ten dealer musí někde pracovat, pod nějakou společností, která zprostředkovává O2 smlouvy, sám si mi to řekl do telefonu.. a na tu společnost se já ptám, co zaměstnává ty dealery..

ON: Takhle to v tomto případe není,ten "dealer" není zaměstnancem zádné společnosti,spolupracuje přímo s O2.Bylo by lepší,kdybyste se ho na to zeptal osobně,jak to funguje.

JÁ: o.k. tak ať mě zkontaktuje..

ON: Zdravím,ted jsem se bavil s dealerem,řekl mi,ze nikomu nic vysvětlovat nebude.Je to obchodní tajemství.Prej jestli chcete,tak chcete,kdyz ne,tak ne.Dostanete smlouvu přímo s O2,na kterem bude jméno,s kým tu smlouvu mate uzavřenou.všechno co potřebujete se dozvíte přímo na schůzce s nim.Pokud tedy Vás zájem trva(což Vám z celého srdce doporučuji),tak mi zkuste nějak upřesnit čas a konkretni místo na černém moste(da se v MCdonaldu,jak je drive,jestli víte).Takže tak :-)

JÁ: O.K. z mé strany zájem opadl, když mu nestojí za to se se mnou zkontaktovat a nechce mi nic vysvětlovat, je to jeho věc. Zvednout sluchátko a vysvětlit mi pár otázek není snad problém, nic co by v tom bylo za obchodní tajemství nevidím. Spíše mě toto jednání odrazuje. Jak jsem řekl, mám i jiné alternativy a nabídky, tohle pro mě není zas až tak neodolatelná nabídka abych sedl do auta a jel z Liberce do Prahy za někým kdo se mi ani nepředstavil a nedozvěděl jsem se od něho ani konkrétní informace. Nehodlám někam jet v neděli 100km jen tak naslepo, pro mě je zase čas drahocenný.
Děkuji za čas, pokud se něco změní a bude mi zaslán návrh smlouvy, obchodní podmínky apod., můžeme se o tom bavit dále. Pokud je to od O2, dealery by měl mít i v Liberci.

o 20.11.2011, 21:20 | Bolthorn
Pak ještě následoval nějaký ten telefonát, při kterém mi stejně nic zodpovězeno nebylo, pouze samé ujištění, že je vše v pořádku.. :-)
o 20.11.2011, 22:59 | Kamil07
Bolthorn: To si z tebe vystřelil nějaký puboš, nikdo dospělý přece nepíše "mno"...
o 20.11.2011, 23:06 | Bolthorn
Kamil: tak to mi bylo hned jasné, to koneckonců vyčteš i z mých reakcí.., ale zajímalo mě co z toho nakonec vzejde..
o 20.11.2011, 23:10 | Kamil07
Každopádně 800,- Kč by byla pěkná cena.
o 20.11.2011, 23:14 | Bolthorn
To ano.. Ale raději dám 1490,- Vodafone, a vím, že jsem v klidu a nemusím mít strach, že se něco bude dít..
o 20.11.2011, 23:59 | madaros
tak tohle neni kontakt co sem ti dal ja :)

člověk přes kterýho to mám já je naopak vlídnej a komunikativní a dělá to přímo on :) dělal sem s nim nákej čas ve firmě takže vim o kom mluvim.
o 22.11.2011, 00:05 | Bolthorn
madaros: jo já už si nepamatuju přes koho to bylo, je možné, že přes úplně někoho jiného.. ale každopádně se jednalo o přesně tuhle nabídku..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3585 sekund.