Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaky bezdratove sluchatka k iPhonu?

o Navštíveno 1301x o
o 12.11.2010, 21:05 | Knightey-
Tak prosim o navrhy ci zkusenosti, chtel bych je hlavne do prace, aby byly pohodlne, chtel bych je pouzivat cca 7h denne, takze alespon aby to melo i takovou vydrz.
V praci je velmi hlucno, tak kdyz budou fungovat i jako spunty, ze utlumi okolni zvuk, tak to bude jedine dobre.

Co treba tyhle? [ Link ]

o 12.11.2010, 21:45 | choze
kup si drátový a nevymýšlej blbosti ....;)
o 12.11.2010, 21:46 | Knightey-
S tema dratovejma je prave hrozne srani :D
o 12.11.2010, 21:51 | muSlim
Chceš uzavrené, otvorené, špunty?
o 12.11.2010, 21:55 | choze
no to možná jo, ale neřešíš dobíjení sluchátek.
Hlavně je důležitý aby ti seděli a netlačili.
7 hodin je dlouhá doba a při špatném výběru budeš litovat.
Mít špunty 7 hodin tak to by mi asi upadly uši... :(
o 12.11.2010, 21:55 | Midi34
takovej most má kámoš
zkušenost měl to jednu směnu aby ukázal jakej je frajer a co to zase má za hračku
a od tý doby jsem to u něj neviděl

ale drátový sluchátka špunty s co nejlepším odhlučněním okolí by mě taky zajímaly
o 12.11.2010, 21:59 | muSlim
Ja som skúšal, síce nie s jablkom, nejakú tú Nokiu, bluetooth stereo a hralo to celkom slušne. Na kábel to nemalo, ale prekvapilo. Ak si dobre pamätám tak ju mali na vyskúšanie v Nokii na Flóre. A potom som skúšal ešte nejakého Soňáka, ale musím povedať že tá Nokia hrala o dosť lepšie. Stála síce 2x toľko ale hrala dobre, skús po nej mrknúť. Akurát si niesom istý či podporuje jablko ten kvalitnejší Bluetooth prenos audia...
o 12.11.2010, 22:31 | Knightey-
Jde o to ze ty kabely vadeji a musel bych mit telefon v nejake pristupnejsi kapse atp. a v tom prostredi kde delam by bylo za chvili po nem...
proto jako jedine reseni uvazuju o tech BT abych mohl mit telefon radne schovanej aby se k nemu nedostal ten kovovy prach co ho je plne ovzdusi, pac pak odchazi strasne rychle mikrak, reprak atp :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4595 sekund.