Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DVB-T signál / anténa?

o Navštíveno 1501x o
o 12.11.2010, 13:56 | Rustapha-659
Mám 4kW vysílač cca 800m vzduchem a vůči vysílači jsem bohužel natočenej prakticky celou délkou paneláku (což představuje cca 150m panelů a drátů.Všichni v baráku jedou UPC,nebo IPTV(což je i můj případ)ale potřebuju základní pozemní programy dostat do druhý malý tv...Venkovní anténa nepřichází v úvahu (z různých důvodů),takže pokojovka..Na oholenej koax pokusně chytím v pohodě Barrandov,Novy,Primy,zato ČTčka,Z1 apod. ani ťuk,nebo kostkovej cukr..Teď váhám co s tím..jestli pasivní "prut" nebo nějakou aktivní...O MUXu4 neuvažuju (to už by chtělo směrovku a přímej výhled na Žižkov(nebo odkud to jede) a stejně by to byla metoda pokus-omyl s nejistým výsledkem..Nerad bych skončil s investicí do hromady antén,než vyberu tu správnou.. :o) ..pokud vyberu vůbec :oD Jinak jde o vysílač Ládví,pokud by to někoho vyloženě zajímalo..(třeba nějaký domorodce apod..)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 12.11.2010, 14:04 | Lucni.konik
Hm, mám opačnej problém - chytnu jen ČT1,2,24 a sport. Nic víc.......
o 12.11.2010, 14:45 | clown
znam ..
bydlim pod Cukrakem .., a Cukrar nevysila treba Primu,
takze jsem musel jit cestou 27dB aktivni anteny HAMA a pres Cukrak chytam Zizkov (teda ex) dnes jsem na MMDS
o 12.11.2010, 15:42 | Vlastah
Ru: mam naprosto stejny umisteni vysilac/prijimac
koupil jsem obyc aktivni antenu ale nakonec ji pouzivam bez napajeni:

[ Link ] =

signal nicmoc - kolem 70%, samo kdyz nekdo projde kolem, je to videt...
o 12.11.2010, 15:46 | dj.DEKL | Upraveno: 2010-11-12 17:07:07
Ládví už DVB-T nevysílá... stejně tam byl jen MUX3, takže to co chytáš je vše ze Žižkova... 41+53+59+64 kanály.
o 12.11.2010, 16:31 | Rustapha-659
dj.DEKL: aha? :o) No už jsem teď něco načet na netu,ale asi koupím nějakou aktivní pokojovku a nejdřív jí prubnu jako pasivní a pak to kdyžtak přikrmim a uvidí se...
o 12.11.2010, 17:06 | dj.DEKL
Ten oholenej koax (15cm) máš u okna ?
o 13.11.2010, 13:10 | Rustapha-659
dj.DEKL: No nepřímo,resp. v obýváku u okna-čili je to utopený ještě balkonem.Včera jsem pořídil jako "nouzovku" Evolve Stick 20dB [ Link ] jelikož byla za slušný prachy a musím říct,že jako pasivní anténa je to srovnatelný s oholenym koaxem,ale se zesilovačem je to velmi slušný..Žádný kostičky,všechno jede skvěle i když se pohybuju v bezprostřední blízkosti antény,nebo i když jí přenesu o kus vedle.Jediný,co bych tomu Sticku vytknul je koax napevno a jeho tloušťka asi jako šňůra na prádlo..nicméně funguje to dobře.Teď koumám jestli mám zkusit nějaký pokusy s HD ze Žižkova..což by všem nejspíš vyžadovalo minimálně ten prut vystrčit z balkonu ven a nebo(a to spíš) změnu antény.
o 14.11.2010, 00:47 | JEF
Tím HD máš asi namysli Mpx4 a ten ze Žižkova nevysílal snad nikdy. Momentálně jede asi jen z centrály O2 na Olšanský, viz. [ Link ] . Už ho nějakou dobu nechytám, tak situaci kolem něj nesleduju...
o 14.11.2010, 12:10 | Rustapha-659 | Upraveno: 2010-11-14 13:40:05
JEF: jj to je přesně ono..Žižkovem jsem nemyslel "Bajkonur",ale bývalej Telecom /O2 :o) Pokud máte někdo postřehy s příjmem v Praze,sypte to sem.. :o)

díky

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.311 sekund.