Navštíveno 2154x

11.11.2010, 21:19 |
Komba Čau,snad to není blbý dotaz,ale kdepak ve Francii má sídlo automobilka Peugeot? stačí přesná adresa :D
copák ? :) vidim to tak že tě ty parodie na auta asi nasraly natolik že se chystáš svrhnout atomovou bombu na jejich sídlo :))
jinak ;-)
75 Avenue De La Grande Armee, Paříž... a pokud máš otomovku směrovanou na PSČ tak je to 75116
[ Link ] pripadne pro vic info zadej anglictinu
lidi naucte se uz pouzivat google a wiki :o))

11.11.2010, 22:47 |
Komba Jo jo poslední dobou z tý linky lezou hrozný věci,skončilo to u 406 a už to serou:D ale bombičku tam posílat nebudu a slibuju že se s googlem naučim :)

12.11.2010, 08:12 |
relax Komba: jen ze zvedavosti kolik novejch Peugeotu jsi mel moznost projet ? (3008,5008, 207, 308 atd...) Prijde mi tvrdit "ze z ty linky lezou hrozny veci" je dost tvrdy. Samo je to tvuj nazor, ale ja mam moznost v nich jezdit deno dene a ze by to bylo tak otresny jak tu pisete ... to mi ani z daleka neprijde.
NP: tvuj nazor na vse neamericky je mi vic nez jasnej :)
heled kdybych to pomalu dnes a denně neopravoval tak neřeknu, projel sem snad všechny ta žabožrouty ale můžu ti s klidnym svidomim říct že i kdyby na tom bylo vyraženo "made in USA" nebo to tam dokonce vyráběly tak bych to nechtěl ani zadarmo..... starý modely byly fakt zkurvený a ty nový to je snad ještě horší..... zkus si jich pár "opravit" klidně i banalitu a uvidíš že po 1000x kurva,200x jebka a 100x žabožrout zasranej tě ty auta nebudou zajímat taky.... pokud to máš od novýho a nehodláš s tim najet víc jak 100tis a budeš snášet to že během záruky a 100tis to bude xkrát na reklamacích tak pro mě za mě pak je to použitelný auto..... ale jak nemusim koncern VW tak to sou naprosto libový auta kde minimálně přemejšlej u výroby že ty díly který schválně poddimenzujou že je bude muset někdo měnit a proto se na tom cca všechno dá měnit bez větších problémů, u francouzů konkrétně je problém menit dokonce i posranej olej neb většina má filtr schovanej naprosto dementně a šroub ve vaně se po pár použitích regulérně strhne a musí se vana převrtat na větší závit nebo koupit nová....
takže když ti to zdalaka tak nepříjde tak zkus ty auta někdy potkat víc zblízka než jen na sedadle za volantem ;-) a upřímně znám dost servisáků a jen jedinýmu veřejně nevaděj FR auta ale to je metrosexuál a to se nepočítá asi....
Nismo.Power : tak to je ale rukama..
asi budu potřebovat teda nějaký FR ruce a rovnou mi jich dodej teda víc ať mám pro všechny známý mechaniky a řeknu jim že jim to pomůže opravit FR auta a že už nebudou za voly že uměj dobře udělat jen ty ostatní auta.... :)