Navštíveno 1639x

potrebuju koupit jen jako druhou TV do loznice,takze nic extra drahyho-tedy nejlevnejsi..o))),ale zase ne uplny smejd...
zrejmne nejakyho Samsunga

11.11.2010, 10:54 |
clown jen trosku doplnim .. Samsung nedela LCD pod 40" , tyhle kupuje od AUO :o)
btw.. nekupuj SONY, je to zbytecne .., SONY Design... Powered by Samsung :o))
budu resit to samy,pozadavky 82cm+ full hd a dvb-c. cena co nejnizssi samozrejme,vzal bych i ojetou :) co byste doporucili?nevite nekde o nejaky akci? sry ze se vmesuju :))

11.11.2010, 11:04 |
clown DVB-C ma Samsung u 550 rady :o) mam pouzivam ..
TV do ložnice? Nemá se v ložnici dělat něco jiného???
my máme teď vlastně ve dvou pololožnicích 82cm LCD a 107cm plazmu a vzhledem k tomu, že i cenově to je teď stejný, tak bych šel do plazmy, líp se na to kouká. Ostatně nějak po Vánocích budu kupovat do obýváku 50" a určitě plazmu, zatim jsem nenašel moc důvodů proč si připlatit 10k za LED :o)
ja mam taky plazmu 50ku ale jelikoz se stehuju z jedny mistnosti do celyho bytu,tak ji dam do obyvaku a potrebuju neco prave do loznice :))
my máme tuhle a jsme spokojení:
[ Link ]
mno to bude asi presne to co shanim :o)
madmaik. Sharp 32LE705 ... tohle
[ Link ] ale 32"
Samsung si podle mě může jít obrazově prdnout :-) a klidně do mě... kdyžtak se mi ozvi na icq
tak to vis ze by se mi to libilo ale do loznice je to zbytecny a drahy :))
za poslední tejden nám přistály v letácích asi 2 nebo 3 plazmy +/- 40" Full HD za 10-12k, do ložnice to asi stačí
tušim LG a Samsung, chce to probrat poštu :o)
32" ti nabídnu za 15499,-
Ono když má ložnice necelé tři metry na šířku, tak koukat na metrovou plazmu, kterou má člověk pár desítek centimetrů od nohou a která zabírá drahocenné místo, je dost na pytel. Já už nad TV do ložnice přemýšlel taky a chtěl bych taky 32", což plazmu celkem vylučuje... a když jsem si uvědomil, že často chci koukat na filmy z USB a/nebo přes LAN, tak tam zbyde něco takového:
[ Link ]

11.11.2010, 17:26 |
Ravo ááá opět začínají vánoce a dotazy plazma vs. LCD ...
to zase bude veselo a SLIM efekt bude fungovat (modří už vědí ;)