Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Koupe auta - problem s tp

o Navštíveno 1484x o
o 11.11.2010, 08:35 | Antonio
Chci koupit auto (15 000kč) ale tp je psano na nejakou firmu, od ktere auto koupil borec ktery mi ho prodava(v unoru), udajne nebude problem auto na me odhlasit, ze da info firme a ona to na dopravce udela. jenze co kdyz to tak neni. nechce se mi verit ze nejake s.r.o. jen tak necha po republice jezdit auto, ktere je na ne napsane. jsem schopny nejak zjistit jestli to treba nevyradili z evidence (na zaklade vyzadani noveho tp) Maly i velky tp ma dosavadni majitel.

o 11.11.2010, 08:50 | .mycTD
spousta leasingovek ti necha jezdit po svete auta, ktera jsou psana na ne :-)
o 11.11.2010, 08:56 | madmaik
a neni to auto v odhlasce?
o 11.11.2010, 09:11 | Rudi
někdo nemusel řešit odhlášku, proto to tak je. Pokud chceš mít 100% jistotu, vyřešte to ještě ten den, on to může pomocí plný moci taky odhlásit na tebe...
o 11.11.2010, 09:19 | Antonio
to by bylo realne kdyby borec nebyl z ostravy a auto prihlasene z praze:-(
o 11.11.2010, 09:53 | Only_One
smrdí to
o 11.11.2010, 11:35 | Antonio | Upraveno: 2010-11-11 12:55:29
Tak jsem sehnal kontakt na predchoziho majitele (aktualniho dle tp) a je to klasika. prekupnik to od nich koupil s tim, ze mu podepsali plnou moc k odhlasce a doufali, ze auto do udajne 10 dnu odhlasi a prihlasi v ostrave na sebe. coz se mu jak vidim moc nechtelo (eko) a skoro rok jezdil na jejich tp. jen auto pojistil. nejvic me pobavilo, kdyz jsem se bavil s nynejsim majitelem o eko a rikal mi " to nemusite resit, netrvam na prepise, auto muzete nadale vyuzivat s tp ciziho majitele, v tom nevidim problem " Ja osobne bych plnou moc k odhlasce nikdy nedal. kdyz auto prodam, netouzim po tom aby mi domu chodili pokuty a podobne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3741 sekund.